Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
emery2
üzenetére
A 2 ponthoz szolnek hozza : nem csak vasott fegyvert, hanem minden egyeb szemetet is belerakhatsz a nagy zold ladaba - pl loszert, piat, - de igazan kepzodmenyek betevesevel emelkedik a szam.
Nevezetesen a gyenge kepzodmenyeket amelyeket nem hasznalsz, es nem is ernek sokat, azokat is beteheted.
En azt a cselt csinaltam, hogy amikor nagyon sok penzem lett, akkor egyszeruen Bagolytol vettem bagoert gyenge kepzodmenyeket, es azt tettem a ladaba. 1 gyenge kepzodmeny emlekeim szerint 3 ponttal emeli az osszeget.Tehat mondjuk 3-4-5000 volt egy gyengebb kepzodmeny, 10 darabot megveve 30 ponttal emelkedett a szamlalo.
Persze hordtam fegyvert is, ami draga volt az megjavittattam es eladtam, a tobbi mehetett a ladaba, vagy esetleg ha a penzt gyujtottem akkor az ujrahasznosito egysegbe (a sajat ladad mellett meg van egy masik, abba ha beleteszed a vasott cuccokat, idovel kapsz ertuk egy csekelyebb osszeget). -
xFreex
aktív tag
válasz
emery2
üzenetére
A detektor ott van, csak max nem éred el. A matrac jobb oldalán kell keresni. Ha a bal oldalt megkínálod egy gránáttal akkor esetleg (nem mindig) kicsúszik úgy, hogy eléred/felveheted.
Eliminatort vagy rendelsz fürgétöl sörétest/közelharci fegyvert, vagy átmész jupiterbe. Ott vagy az egyik szolgálatos hullánál találsz akit elintézett a zóna (ez mondjuk ritka), vagy elmész a jupiter üzemhez és a bejáratnál az irodáknál fennt az emeleten a felborult íróasztalban van egy (mondjuk ez alapjátékban igaz, sgm lehet hogy cserélte.)
Veles van még Jupiternél Kopatchi falunál a sárga markoló kabinjában.
-
Aarpok
őstag
válasz
emery2
üzenetére
1. Nem adnak újakat is.
2. 80 alkatrész leadása után kedvezményesen javít ill. fejleszt.Ezen kívül azokból fejleszt.A 80 alkatrész nem egyenlő 80 fegyverrel.
3. Igen lehet nála rendelni.
4. Passzolom
5. A mocsárban az alagútban a matrac alatt (pont ott, mint a Clear Sky - ban)
6. Igen
7. Nem sorsolja a játék a helyeket.Bagolynál komoly pénzért megvehetők a helyek.Trükk csinálj rendes mentést majd kérdezd meg a szerszámok helyeit.Jegyezd meg vagy írd fel töltsd vissza a mentést és menj el értük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield