- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
proci985
üzenetére
Most fordítva próbáltam, a második hellyel kezdtem, és most sikerült mindkét helyszínen megcsinálni, küldetés is meglett. Már ilyen science badget is kaptam.
Szereztem már új őrséget is nekik, meg egy csomó dolgot is megcsináltam, de még mindig nem adják oda azt a különleges szkennert, ami kell a hűtő tornyokhoz...
-
Dr. Akula
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Egyes lövésekben használom az IL86-ot, mivel az csak abban jó, ezt írja a leírása is. Sniperkedni úgyse szoktak golyószóró üzemmódban, SVD-vel se.
Pontosságban nem sokkal jobb az AK-knál (leírás szerint), ehhez képest 4x szkópnál kisebb a melléhordása mint az AK-nak 1.6x-nál, és jóval kisebb a recoilja. A Thunder 5.45 meg golyószóró, viszont pikpak leamortizálódik, mindig kell egy javítóember a közelben - ez meg nem a Stalker sajátossága.
Akkor már inkább GP37, amivel csak 1 baj van: NATO skulós, és nem lehet átcsövezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pontosságban nem sokkal jobb az AK-knál (leírás szerint), ehhez képest 4x szkópnál kisebb a melléhordása mint az AK-nak 1.6x-nál, és jóval kisebb a recoilja. A Thunder 5.45 meg golyószóró, viszont pikpak leamortizálódik, mindig kell egy javítóember a közelben - ez meg nem a Stalker sajátossága.
shield