- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Messzala #2362 üzenetére
hm, az úgy már jobb
mondjuk én még csak a negyedik napnál vagyok, eddig 3 megtalált helikopterrel (szeretek nézelődni).
na ja, csak engem a 15k mellé még a cuccaimmal is le akartak húzni.
max 50% az a pontosság, az is masteren. és az automaták (7-8-12es tárral) kivételével nekem még nem volt velük bajom. azokkal ott tud gáz lenni, ha slug lőszert használ az ellen (márpedig későbbiekben szoktak), az páncélozott célpontok ellen is hatékony. mondjuk nagyon nem pontosak, de sok ellenfél sokat sebez
a jupiteres quest chimera, az, amelyik megette Foxot (tehát a Trapper féle quest)... tárból én max 3mat engedtem bele a Groza/Thunderből, utánna mindig megevett (master fokozat, és összesen egy medkit volt nálam)... aztán gondoltam, meglövöm egy gránáttal, utánna csak egyszerűbb lesz. elugrott, lőttem, aztán a levegőben egyszercsak quest completed lett
apropó: hűtőtoronynak merre van a bejárata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jövedelem
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- sziku69: Szólánc.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest