Hirdetés
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messzala
csendes tag
válasz
proci985
üzenetére
"ha annyit ér a barátja élete, megvehette volna" Szerintem az a barát nem is létezett. Egyszerű mezei útonállók voltak. Ha nem adod ingyé, akkor kinyírnak. Kipróbáltam, hogy mi van, ha odaadom a kereket. Röhögve szaladtak eladni Szakállnak. Így nem maradt más választás, mint kinyírni őket.
Nekem hiányzott a frakcióharc, illetve az, hogy a banditákat sehogy sem tudtam magamra haragítani. A sztalkerekkel meg állandóan harcoltak. Velem meg nem akartak, hiába voltam a sztalkerek barátja
. Nem sok mindenkire lehetett lőni a zombikon meg a monoliton kívül. Passzióból meg nem lövöldözök senkire, csak ellenségre.Az idegesítő gránátdobálás jobb lett, viszont még mindig lepuffantanak egy sörétessel(!) 78 méterről egy bokor mögül. Nem tudom miért nem lehet megcsinálni, hogy ha én nem látom ki van a bokor mögött, akkor az ellen se lássa, ha én a bokor mögött bujkálok.
Mellékküldetések nagyon jók, csak kár, hogy ahogy előrehaladunk a történetben egyre kevesebb van belőlük. Pripjatyban alig találkoztam 1-2 küldetéssel a főszálon kívül.
Ezeket leszámítva ez a legjobb játék, amivel mostanában játszottam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Proxmox VE
- Mesterséges intelligencia topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Thx ezt nem tudtam.
. Nem sok mindenkire lehetett lőni a zombikon meg a monoliton kívül. Passzióból meg nem lövöldözök senkire, csak ellenségre.
shield