Hirdetés
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Messzala
üzenetére
vágom, hogy banditák voltak... először nálam is eladták a cuccot Beardnek. ott ideges lettem visszatöltöttem, majd a jól megbánod eztre lőttem. viszont a karakter ettől felajánlhatná, hogy ingyen nem adja, de ha olyan fontos a barát élete, akkor akár meg is vehenté... erre gondoltam. igaz, hogy valszeg végeredményben nem sokat változna a dolog.
monolit rám még nem lőtt, zombik rendesen, mercből és banditából is kiirtottam 2 ill 3 nagyobb csapatot (félresiklott tárgyalási kísérleteknek hála). 120 fölötti kilőtt stalkernél vagyok, még nem rambo, de azért eléggé magas a body count.
sörétessel engem még nem lőttek ki. éjjel az AI is vak (végre!), egyik bandita bázis kiirtásánál ez kapórajött. egyébként éjjel nems zeretek mozogni, azt is csak azért csináltam, mert a Chymerás küldetés mellett volt. viszont, hiába nem lát, az AI hall, zajra nagyon vigyázni kell. főleg a bokorban, az zörög, valszeg amiatt is szúrtak ki. gránátot azért annyira nem dobálják pontosan.
apropó, Chymera: Vog gránáttól egyből hal
lettem is master of hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Magisk
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Canon EOS DSLR topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lettem is master of hunt.
shield