Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tasker
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Szóval akkor azokat a doksikat csak el kellene adnom Owlnak? Mert emlékszem, hogy adta küldetésnek, hogy gyűjtsek infot az alagútról, de mikor egy másik doksit találtam meg ahelyett amit mutatott, akkor nem mutatta tovább, hogy hol van a többi. Amúgy mindenkinek érdektelen infok vannak benne

Mellesleg a rádiós küldetéssel is ezt csinálta. Felvettem a rádióhoz egy alkatrészt és odavittem Nitronak. Ezután már nem mutatta a térképen a többit viszont továbbra is ott voltak. Mikor elvittem neki szimplán hálás volt. Gondolom discountot ad érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honda topik
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Apple asztali gépek
- BestBuy ruhás topik
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield