- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Fima ott fog varni teged a kotrohajon, de kinyirjak, mar egyszer leirtam.A PDA-jat feltetlenul vedd el.
kislaki92 belepsz a Pofara, adnek neked 1 kis butykolni valot, ha van ra idod.
xFreex na, megiscsak sikerult betenni a texturat a fegyverre.Vagy azelott nem mukodott, vagy valamit en neztem el, de az OGF viewer szepen megmutatja hogy melyik allomanyokat rendeli a modellhez, es ujracsinaltam az eleresi utat, most mukodik.Mindjart dobok 1 kepet is.
-
xFreex
aktív tag
Ha Szultánnak felvetetted a problémát, akkor utána Fimával addig nem tudsz érdemben beszélni amíg ott ül Szultán mellett. Az egyik sztalker - aki a Szakállal szembeni asztalnál áll - le fog szólítani. Egy vodkáért cserében árulja el hogy Fima a te embered. Ezután Fima szépen feláll és elindul. Bagolyjal szemben foglal majd helyet. Ott már tudsz vele rendesen beszélni.
Na meg is előztek. (Kétszersült lesz az)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest