Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Apple Watch
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün
üzenetére
Köszönöm a segítséget neked és xFreex-nek. Akkor vakon vagyok mint 'Stivi', mert a földön is kerestem a fegyvert, az igaz hogy az anomáliában nem néztem. Ha G36 volt akkor nem is érdekel,mert abból már van pár darab.
Egy mesterlövész puskát mindenképp kell rendelnem, már jól jött volna.Ebben a modban is benne van az az idegesítő dolog, hogy nem lehet mindent fejleszteni a páncélon. Nem is figyeltem oda rá, egy valamit fejlesztettem akkor már a másikat nem lehet. Fürgétől rendeltem egy Szervoruhát, most lenne lényeges fejlesztés, de most már kimarad.
Tudod, hogy mit kell átírni, hogy mindent lehessen fejleszteni a páncélnál? A fegyvereknél is érdekelne, mert lehet hogy ott is lesz ilyen.
Amúgy is szeretnék egy listát készíteni amiben benne lennének az ilyen módosítások, ne kelljen mindig keresgélnem. Amúgy is nagyon feledékeny vagyok.Mások is segítenének a lista összeírásában, azt nagyon megköszönném. Esetleg valaki már megtette, akkor kérem ossza meg velem. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung,Dell,iiyama,LG,BenQ,AOC monitorok,garancia,számla,22-24",IPS,TN,W-LED,HD,FHD,FHD+
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield