Hirdetés
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobberBaron
tag
válasz
Alienhun79
üzenetére
Az is abszolút világos, van egy franya módod küldik nélkül, amit nem tudsz
Jajj, dehogyis nem tudok, ennyire félreérthető voltam?

Átlátom az egészet, és mindent meg tudok csinálni, ami sztorikhoz és küldetésekhez kell, éppen ezért tisztában vagyok vele, hogy ezeknek a felrakása a pályákra még kb. 1-1.5 évet venne igénybe (hú de optimista voltam) egyetlen moddernek. Elcseszett küldetésekkel lehet csak igazán sok bugot kreálni, alaposan le kell tesztelni mindent, és a fősztorinak "hülyebiztosnak" (már bocs) kell lennie, ami megintcsak kemény dió. Nem olyan egyszerű ezt hibátlanul feltenni 26 pályára, ezenkívül még rengeteg kisebb küldetés is kéne.
Amúgy egy kiterjesztett Strelok sztorit tudnék elképzelni, felhasználva a régebbi gsc sztori terveket, és néhány csavart beiktatni, csak hogy ne a megszokott, unalomig ismert régi ShOC sztori legyen.
Én nem akarok még évekig ülni a modon, kirakom a pályákat random alife-al, mások használják csak fel. Később eldöntöm mi legyen, még az sem biztos, hogy marad motivációm sztorikkal és küldetésekkel kínlódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield