Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3lete
aktív tag
válasz
Stalker78
üzenetére
Nah stalkerek.
underground pipa. kinyírtam mindent mert találtma a zsákokban sok lőszert. Kellemes meglepetés volt az az egy ember a lakókocsiba aki pont azt a küldit adta fel hogy nyírjam ki az ismeretlen mutásnt és hozzam fel a dokumnetációkat. Szóval még egyszer lementem. De nem tudok továbbhaladni a tudósoktól. és több küldi nincs. Mindent kinyírtam és megszereztem amit lehetett. Tudtommal. -
Dhampir
félisten
válasz
Stalker78
üzenetére
Köszi, az undorító, akkor nem fogok a smrterrel játszani.

Nekem először eltűnt az emberem az alagútban a lelőtt zsoldosokkal és zombikkal együtt, mert a tűzharc hevében és utána őt nem vizsgáltam át. Szerencsére volt saját mentésem az alagút kezdetétől, ezért ismét végig kellett csinálnom.
A nagy teremig segítettem, de ott akkora tűzharc alakult ki, hogy végül elesett. Ekkor már résen voltam. Meg is szereztem a küldetéshez kellő holmikat és odaadtam a profnak Jantarban, mégis feladatként kiírja még mindig.
Mindegy, akkor bennemarad. Csak kérdés, hogy így továbbenged-e majd az Erőműbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

underground pipa. kinyírtam mindent mert találtma a zsákokban sok lőszert. Kellemes meglepetés volt az az egy ember a lakókocsiba aki pont azt a küldit adta fel hogy nyírjam ki az ismeretlen mutásnt és hozzam fel a dokumnetációkat. Szóval még egyszer lementem. De nem tudok továbbhaladni a tudósoktól. és több küldi nincs. Mindent kinyírtam és megszereztem amit lehetett. Tudtommal.

shield