- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker78
tag
válasz
rétisün #16478 üzenetére
Ne haragudj nem akartam elvenni a kedvedet a modtól csak beszéltem róla,hogy ilyenek is vannak benne.Mondjuk én végigjátszottam (nem szeretek félbehagyni dolgokat,ha csak nincs más lehetőség) nem volt rossz (fegyverek nagyon tetszettek benne jók is voltak)
(#16476) Dhampir Nálam az emberke nem messzire jutott mert jött a snork-invázió és szegényt addig kaparták míg össze nem esett.Persze utána nekem estek,de sikerült levadásznom őket.Ezután jött egy furcsa anomália (nem mentem közel hozzá még is sérültem) és még monolith,zombik,izlomok,controller is jutott a repertoárba míg elértem pripyatot.Pripyatban meg a zsoldosok vártak nem kis számba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest