- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ViZion #16435 üzenetére
Végre megvolt a helikopteres feketedoboz küldetés is. Nem gondoltam volna, hogy ilyen későn kapom meg, már attól tartottam, hogy valami bug miatt elmaradt. Az eltűnő hullák miatt ezen nem csodálkoztam volna.
Eggyel nem boldogulok, az Oázisossal. Bizonyítanom kell, hogy ez nem handabanda. Itt én is köbmétereset cuclizok a töküres PDA-térkép miatt.
Egy Oázist - a találtat - már elvittem a profnak, de ez a tudós telhetetlen. Ez az egy nyavalyás küldetésem maradt a PDA szerint.
Most menjek megint Pripjatyba, de kihez, mihez?SPOILER:
Ahhoz képest, hogy a gázért nyugisan leereszkedtem Jantarnál, majdnem összecsináltam magamat. Méghogy kiürülnek a helyek és nincs több mutáns.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest