- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #16279 üzenetére
nekem még meg van az AK-103, de még nem fejlesztettem, mert most a pénz kell a SEVA fejlesztésre. Valószínűleg csak akkor fogom fejleszteni ha gránátvetőt is lehet rárakni. Most az egyik Colt-ot használom gránátvrtővel.
SEVA fejlesztésnél estem pofára, fejlesztem az egyik funkciót, a következőt már nem engedte. Megint egyet megint valamit nem enged. A Sniper modban sorban mindent lehetett, itt egy félóra mire kitalálom mit lehet mit nem.Dhampir az volt az első, hogy a célkeresztet előcsalogattam. Ott ahol rétisün írja. Az utolsó nulla helyére írj egy 4-est.
rétisün pár nappal ez előtt írtad, hogy lecserélted a menü zenéjét. Én is keresek valami ide valót. Te mit tettél helyette?
Azt hiszem keresek még másik szöveget is másik modból - amikor megszólítanak vagy utánam szólnak - ezek a dumák rohadtul bosszantanak, olyan minta a köcsög szólítana le, még a hang is olyan buzis. Pl. a Sniperben sokkal jobbak voltak ezek a szövegek. Még az is jobb amit Bagoly mond amikor ott hagyom vásárlás nélkül. Ha összeáll egy jó válogatás akkor a telepítendő modba berakom, hogy máskor már ne kelljen foglalkozni vele.
Ha van jó ötleted, ne kímélj! -
ViZion
félisten
válasz
Antonius1978 #16279 üzenetére
Fentebb is írtam, h én AK újabb verzióval mentem. Középtávon, sorozatnál már szór, de rövid sorozattal érdemes, mert a lőszert nem adják ingyen. De legalább lehet hozzá találni sokat. Tűzgyorsasága, strapabírása kárpótol. Ha sokáig csatangolsz, akkor jó, ha nem kell két tár után szaladni hegesztetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- SSD kibeszélő
- Airsoft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest