- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
milan18 #6336 üzenetére
Mivel a complete mod csak külsőségeket módosít, szerintem érdemes megpróbálni. Legfeljebb az új fegyverek/ruhák/artifractok nem lesznek lefordítva.... De ez csak tipp...
M3oH!
Tényleg igen komolyak a kedvezmények! De az alpháktól zsákmányolt spec fegyvereket ne szórd bele, akármilyen rosszak is.Vagyél javító készletet, vagy javíttatsd meg. Van olyan fegyver, amiért 300e rubelt ad.
És azt vettem észre, hogy 500e rubel felett nem fizet.Kénytelen voltam darabokban eladni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Renault, Dacia topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest