- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVDk
csendes tag
Sziasztok!
Most ott tartok, hogy Prypyatból vissza kellett mennem az első városba, mert az ottani fegyvermester tudná megcsinálni a monolitoktól szerzett csodafegyvert. Ő elküldött oda, ahol a legelső helikopter lezuhant. Ott lementem alulra, ahol egy nagy teremben van egy szörny, ami dobbantással is nyomatja. Ott mit kell csinálni, mert én már kitáraztam rá mindent, de nem hatja meg, meg azt sem tudom onnan merre, mert nem látok tovább vezető utat. Fent mászkálok a tetőtérben ott nem ér el, de nem tudom merre tovább. Help, please
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest