Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVDk
csendes tag
Sziasztok!
Most ott tartok, hogy Prypyatból vissza kellett mennem az első városba, mert az ottani fegyvermester tudná megcsinálni a monolitoktól szerzett csodafegyvert. Ő elküldött oda, ahol a legelső helikopter lezuhant. Ott lementem alulra, ahol egy nagy teremben van egy szörny, ami dobbantással is nyomatja. Ott mit kell csinálni, mert én már kitáraztam rá mindent, de nem hatja meg, meg azt sem tudom onnan merre, mert nem látok tovább vezető utat. Fent mászkálok a tetőtérben ott nem ér el, de nem tudom merre tovább. Help, please
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield