- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Kellene egy kis help.
Hogyan lehet a játékot rábírni a többmagos procihasználatra?
A jupiter mappon a bal felső sarokban lévő,félköríves vízi erőműszerű épületnél hogyan lehet segíteni a bajban lévő csapatnak,akinek a rádióadásai szaggatottak,nincsen semmi bejárat az épületen?
Meg ugyanezen a mappon hogyan lehet bejutni a szellőztetős komplexumba(valami ilyesmi a magyar neve)egy kőr alakú épület,pár csővel,de nem tudok a tetejére sehogy feljutni,olyan mintha egy láthatatlan fal lenne körben.Próbáltam a mellette lévő toronyról átugrani de a falon lecsúszott,pedig a lendület rávitt volna.
Ja míg el nem felejtem,a veszélyes ideggázzal mit csináljak,amit a leszakadt hídon szedtem össze,eddig egy küldetésen se kellett(jó erős a tartály,bírja a lövést meg a robbanást is,poénból ráküldtem minden nehéztüzérséget ami kéznél volt,gránát,rpg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest