- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin #30838 üzenetére
Nem talaltam meg azt a kulso nezetes dolgot, elkepzelheto, hogy a jatek magatol tudja, de valami parancsok kellenek hozza, ami billentyuzethez van rendelve szkript altal, valahogy igy, szoval ez is csak akkor lesz, amikor Free kozzeteszi.
A pancel berakasa is olyan dolog, hogy Free kell elmagyarazza, ha egyaltalan el tudja, es van hozza kedve, mert rengeteg dologba kell belepiszkalni, neveket, hivatkozasokat megadni stb, en csak ugy feluletesen tudom ezeket a dolgokat, meg egyszer sem tettem be semmit a jatekba, mindent Free csinalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest