- Kínos szituba keveredett a Nothing
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir #30248 üzenetére
Szerintem jó a Diverzans, csak nálam valamiért mentés visszatöltés problémák léptek fel megint, ezért is akadtam ki. Valószínűleg nem a moddal van a probléma. Korábban kifejtettem, de nem jött érdembeli reakció, így most szüneteltetem a Stalkerezést, csak a Stalkersoupot követem nyomon. Pl. Hubainak nem voltak vele gondjai, félek hogy az alap játék megválasztásommal lehet gond. Hubai kolléga mostanában nincs, így nem tudunk értekezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- RAM topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest