Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
válasz
rétisün
üzenetére
Ahhoz már késő...

Viszont most nagy gondban vagyok a 2-vel :/ Feltelepítettem, de először is úgy kellett bekurbliznom hogy elinduljon. Először még alap beállításokkal (1024x768 stb.) el is indult. Aztán amikor felcsavartam a grafikát maxra (3840x2160 Jav. telj. megv. DX11 max.) akkor már el se akart indulni. Aztán szépen visszavettem, 1920-ra akkor már elindult, de a játék indítása és a töltési csík után megint becrashelt. Na 1024-ben újra próbálkoztam, sikerült. Csináltam egy játék közbeni állítást és egy F5-ös mentést. Most nagy nehezen megyeget a játék, de most meg a magyarítással voltak gondjaim. Hiába tettem be a hun és rus mappákat a helyükre (configs/text) simán orosz maradt. Aztán megtaláltam a localization.ltx-et! Átírtam benne a rus-t hun-ra, sikerült is "magyarrá tenni", de valamiért az ékezetes betűket nem jeleníti meg rendesen. Kriksz-kraksz egymás hegyén hátán
Utánaolvastam itt a fórumon, hogy mi a heyzet. Láttam, hogy a: "font_prefix = ;_west ;_cent"-et át kell írni "font_prefix = _cent"-re. Oké! Elindítom! Simán jó!
Van ékezet meg minden, fasza! Azt mondanom sem kell, hogy már most semmit sem értek az egészből (ki az a fazon a barlangban és miért lövi le magát, vagy hogy a zsoldosok miért akarnak már 5 perccel a sztori indulása után kinyírni). De mindemellett sikerült kinyírnom a zsoldosokat, ismét "eltüntettem" a nyomokat valami zöld színű vegyi bombával, csakúgy mint a barlangnál. Viszont a stalkerek bázisához érve sajnálatos módon azt kellett hogy tapasztaljam, hogy mindenki újra oroszul makog
Pontosabban van egy-két lehetőség ami magyar, a többi ciril betűs.
Valami ötlet? Vagy ennek a Magyarítása még nem készült el teljesen? Már két órája próbálok vele játszani de az istennek se megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Energiaital topic
- Kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- További aktív témák...
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Light Phone 3 (gomb hibával)
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- PowerColor RADEON RX 6800 XT Red Devil 16G dual bios
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van ékezet meg minden, fasza! Azt mondanom sem kell, hogy már most semmit sem értek az egészből (ki az a fazon a barlangban és miért lövi le magát, vagy hogy a zsoldosok miért akarnak már 5 perccel a sztori indulása után kinyírni). De mindemellett sikerült kinyírnom a zsoldosokat, ismét "eltüntettem" a nyomokat valami zöld színű vegyi bombával, csakúgy mint a barlangnál. Viszont a stalkerek bázisához érve sajnálatos módon azt kellett hogy tapasztaljam, hogy mindenki újra oroszul makog
Pontosabban van egy-két lehetőség ami magyar, a többi ciril betűs.
Valami ötlet? Vagy ennek a Magyarítása még nem készült el teljesen? Már két órája próbálok vele játszani de az istennek se megy.
shield