- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 8T – fazonigazítás
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
válasz
rétisün #30227 üzenetére
Ahhoz már késő...
Viszont most nagy gondban vagyok a 2-vel :/ Feltelepítettem, de először is úgy kellett bekurbliznom hogy elinduljon. Először még alap beállításokkal (1024x768 stb.) el is indult. Aztán amikor felcsavartam a grafikát maxra (3840x2160 Jav. telj. megv. DX11 max.) akkor már el se akart indulni. Aztán szépen visszavettem, 1920-ra akkor már elindult, de a játék indítása és a töltési csík után megint becrashelt. Na 1024-ben újra próbálkoztam, sikerült. Csináltam egy játék közbeni állítást és egy F5-ös mentést. Most nagy nehezen megyeget a játék, de most meg a magyarítással voltak gondjaim. Hiába tettem be a hun és rus mappákat a helyükre (configs/text) simán orosz maradt. Aztán megtaláltam a localization.ltx-et! Átírtam benne a rus-t hun-ra, sikerült is "magyarrá tenni", de valamiért az ékezetes betűket nem jeleníti meg rendesen. Kriksz-kraksz egymás hegyén hátánUtánaolvastam itt a fórumon, hogy mi a heyzet. Láttam, hogy a: "font_prefix = ;_west ;_cent"-et át kell írni "font_prefix = _cent"-re. Oké! Elindítom! Simán jó!
Van ékezet meg minden, fasza! Azt mondanom sem kell, hogy már most semmit sem értek az egészből (ki az a fazon a barlangban és miért lövi le magát, vagy hogy a zsoldosok miért akarnak már 5 perccel a sztori indulása után kinyírni). De mindemellett sikerült kinyírnom a zsoldosokat, ismét "eltüntettem" a nyomokat valami zöld színű vegyi bombával, csakúgy mint a barlangnál. Viszont a stalkerek bázisához érve sajnálatos módon azt kellett hogy tapasztaljam, hogy mindenki újra oroszul makog
Pontosabban van egy-két lehetőség ami magyar, a többi ciril betűs.
Valami ötlet? Vagy ennek a Magyarítása még nem készült el teljesen? Már két órája próbálok vele játszani de az istennek se megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új DDR5 Gamer PC I5-12400F + RTX 5060 - Testreszabható konfiguráció! - 1 év Garancia
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest