Hirdetés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
xFreex #29933 üzenetére
Igen ez az a mod. Szerintem, akkor már az összes fegyvert érdemes lenne átnézni. Bocs, hogy csak most jelentkezem, de tegnap valamilyen 'kórság' gyötört.
Szerintem ez a mod megérdemelné, hogy rendbe legyen téve a fegyverek.hubai1979 akkó má' az új konfigon nyomod?
Gyűjtögetem a Diverzanshoz az anyagot, már olyan rég foglalkoztam az oldalammal, hogy megint bele kell jönnöm, nem jön össze elsőre. Találtam a modhoz idén októberi javítást. Ha jól olvastam a Groza távcső problémát javították és ha igaz akkor az árakat is. De valószínűleg csak új játék kezdéssel működik. És még más hibákat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest