- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kínosan környezettudatos a HMD
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milos136
csendes tag
Sziasztok!
Jó idő után talán újra elkezdem a stalkert
Arra gondoltam, hogy kipróbálom a SMRTER mod-ot, csak az a baj, hogy nem tudom letölteniVisszakerestem a fórumon a linkeket, rákerestem google-ban, de elavult a mirror vagy nemtudom, mert sehonnan sem tudtam letölteni. Ha tudnátok segíteni, annak nagyon örülnék
(ehhez a modhoz tartozik grafikai tuning? Mert az én gépem eléggé gyenge és nem szereti az ilyen dolgokat
)
Még valami: Egyszer láttam egy olyan mod-ot amiben be volt vezetve a fegyverekhez való tár amit küldön meg kellett tölteni és csak akkor tudom rádobni a kövi tárat tűzharcban, ha van egy megtöltött tár a hátizsákban. Nem tudjátok ez melyik mod lehet?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest