Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz Dhampir #24036 üzenetére

    Sámán csapatába beállni nem ad pluszt sajna. Azt hittem (a belépéskor előadott etikei kódex és a hozzá fűzött sirám miatt), hogy legalább a banditatábor kisöprése szóba jöhet náluk, de nem. Gyanítom nem tudták kikapcsolni a táborra érvényes automatikus fegyverelrakási szkriptet és így ez ottani harc megoldhatatlan lett volna.

    Csapos feladatáról nem lehet lemaradni, amikor átadod a laborból felhozott doksikat, akkor két napos határidőt ad arra, hogy átgondold az ajánlatát és ezt be is tartja, amíg az le nem telik, nem tudsz róla beszélni vele.

    "Normálisan" a menet: beestek a Bárba, beszélsz a csapossal, majd elalszol. Ébredés után előbb Borlanddal kell beszélni, aztán a csapossal, aki ad két napot, majd megint Borlanddal. A két nap alatt le tudod játszani Azót feladatait kényelmesen, sőt még Arénázni is lesz elég időd. Ha letelik a két nap, beszélsz a csapossal, majd Voronyinnal. Megcsinálod az ő feladatát (ez este hatkor indul be), vissza a csaposhoz, majd jön az öreg a mocsárban, aztán a másik lab...

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák