-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #16231 üzenetére
Dupla élvezet.
Nemhiába vásároltam több töltényt is a puskába, sejtettem, hogy később sem lesz egyszerű.
Elég sokat beleöltem a Berill fejlesztésébe, de most átváltottam Sevára. Hülye fejjel eladtam a talált Seva sisakot, és a vásárolt ruhán más kinézetű van, bár lehet, hogy nem tudtam volna kicserélni. A sisakomat is eladtam a beleszereltetett harmadik generációs éjjellátóval.
Ez a harmadik generációs éjjellátó nagyon rossz, nem is használtam, inkább a zseblámpát vetettem be.
Jobb a második generációs? A mostani legolcsóbb Sevámba viszont nem lehet beleszereltetni, ha jól láttam.Dodo leírásából csak a Kordonra vonatkozót olvastam el, most a főbb yantari küldetések elvégzése után (a tudósé még nincs meg talán) lassan előszedem a Yantarra vonatkozókat is, hátha kimaradt valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest