- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
warn!ng
tag
Sziasztok,
Van Gigabyte alaplap ami úgyfest nem jó. De ez csak feltételezés... ebben kérném a segítségeteket:
A szitu a következő: a gép barátnőm öccséjé, aki annyit mondott, hogy az egyik pillanatban lekapcsolt és onnantól kezdve semmi, azaz nem lehet visszakapcsolni.
adatok:
gigabyte AGP lap
s478 P4 @ 2.4 no tuning
2x256MB DDR
Ati 9550 agp
300W táp codegen
A szitu a következő:
a lap áram alá helyeze azt csinálta, hogy egy ideig kattogó hangot adott, először a tápra gondoltam, de aztán kiderült, hogy a gyári P4 hűtő erőlködik, azaz mintha lökésekben adott volna áramot. kábeleket megnéztem, az összes egyéb fogyasztót (HDD, floppy, CD) lekötve, ugyanez. majd egy már-már sokadik áramtalanítás után elindult, monitoron no signal, CPU FAN felpörög, de a billentyűzet nem villant fel, hanem a num/scroll lock halványan kb 50Hz-en villo (ez a freki saccolva van.) Ramokat kivettem, videokártyát kivettem, alaplap nem sipol.
Saját gépemből kivettem a tápot, de azzal meg sem nyikkant. Ha lenne led legaláb annak kéne világítani a deszkán? Procit néztem: külsőre OK
de mikor elindult akkor sem a cpu borda nem kezdett el melegedni, sem a passzív chipset hűtő. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire sanszos, hogy a deszka purcant meg és minden más OK? Gépet szagolgattam, nem érzek bakelitszagot, kondok, IC épnek tűnnek, azaz semmi sincs kiégve-megrepedve, eldurranva, deformálódva.
Ha vkinek van a Mechwart liget közelében egy teszt P4-ese, azt örömmel meglátogatnám ezzel a rommal.
Aktív témák
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest