- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
sikalec
csendes tag
Az én NV-s kártyámba nem megy bele a 4 tűs csatlakozó, már próbáltam. :(
Ha, kitöröm a pozicionáló pöcköt, és úgy dugom be, az nem okozhat kárt a kártyában?
Papamaci! Kösz a felajánlást, de van otthon egy 4 tűs svideo átjátszó kábelem, először megpróbálom azt megbuherálni!
Köszönöm mindenkinek az ötleteket! (a bolt címét főleg) Remélem egyszer csak összejön a dolog! :) -
GP-Sz
senior tag
-
GP-Sz
senior tag
A 4 tűs svideo csatit bele tudod dugni és akkor jó lesz. Magyarul egy szimpla svideo kábel kell neked, ennyi (mondjuk svideo -> scart a tévéhez). Azért van rajta 9 tűs csati, mert komponens video kimenet is van benne, amit a kártyához adott 9 tűs minidin -> rca átalakítóval tudnál használni (ha kaptál).
PS: mondjuk ebben, amit most leírtam, nem vagyok biztos :), mert lehet, hogy félreértettelek. Nálam így van, ahogy mondtam.
[Szerkesztve] -
sikalec
csendes tag
''Helló! Nézd meg Rudi oldalát a TV kimenetekkel kapcsolatban. Hátha ott találsz valamit: Bővebben: link Különben meg Media Markt-ban nézz körül.''
Köszi, az oldal nagyon jó, főleg mert láma vagyok ebben a témában, és itt alap infokat is lehet találni. A MM-ban semmi ilyesmi nincs.
''Mihez kell? Esetleg VGA TV kimenetéhez? Mert akkor az elég speciális dolog.''
Talált. :B Igazából tegnap kicsit kapkodtam a problémám leírásánál. A cél az lenne, hogy Geforce Ti4200 kártya képét TV-re vigyem. A karin 9 pin-es Svideo kimenet van, de átalakítót nem adtak hozzá, én meg csak későn vettem észre, hogy az hiányzik a dobozból. Végigjártam egy pár boltot, de sehol sem tartottak semmiféle oylan kábelt, aminek az egyik ''vége'' 9 tűs svideo papa lenne. A másik ''vége''lehetne RCA vagy 4 tűs svideo vagy scart mert azzal már tudnék valamit kezdeni. (Bár ahogy olvasgattam a többi topicot a csatlakozó beszerzése után kezdődik a neheze) :B -
sikalec
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehet kapni olyan s-video kábelt, aminek az egyik vége 9 tűs, a másik meg 4?
Létezik ilyen egyáltalán?
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest