- Magisk
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
sikalec
csendes tag
Az én NV-s kártyámba nem megy bele a 4 tűs csatlakozó, már próbáltam. :(
Ha, kitöröm a pozicionáló pöcköt, és úgy dugom be, az nem okozhat kárt a kártyában?
Papamaci! Kösz a felajánlást, de van otthon egy 4 tűs svideo átjátszó kábelem, először megpróbálom azt megbuherálni!
Köszönöm mindenkinek az ötleteket! (a bolt címét főleg) Remélem egyszer csak összejön a dolog! :) -
sikalec
csendes tag
''Helló! Nézd meg Rudi oldalát a TV kimenetekkel kapcsolatban. Hátha ott találsz valamit: Bővebben: link Különben meg Media Markt-ban nézz körül.''
Köszi, az oldal nagyon jó, főleg mert láma vagyok ebben a témában, és itt alap infokat is lehet találni. A MM-ban semmi ilyesmi nincs.
''Mihez kell? Esetleg VGA TV kimenetéhez? Mert akkor az elég speciális dolog.''
Talált. :B Igazából tegnap kicsit kapkodtam a problémám leírásánál. A cél az lenne, hogy Geforce Ti4200 kártya képét TV-re vigyem. A karin 9 pin-es Svideo kimenet van, de átalakítót nem adtak hozzá, én meg csak későn vettem észre, hogy az hiányzik a dobozból. Végigjártam egy pár boltot, de sehol sem tartottak semmiféle oylan kábelt, aminek az egyik ''vége'' 9 tűs svideo papa lenne. A másik ''vége''lehetne RCA vagy 4 tűs svideo vagy scart mert azzal már tudnék valamit kezdeni. (Bár ahogy olvasgattam a többi topicot a csatlakozó beszerzése után kezdődik a neheze) :B -
sikalec
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehet kapni olyan s-video kábelt, aminek az egyik vége 9 tűs, a másik meg 4?
Létezik ilyen egyáltalán?
Előre is köszi!
Aktív témák
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest