Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
A 4 tűs svideo csatit bele tudod dugni és akkor jó lesz. Magyarul egy szimpla svideo kábel kell neked, ennyi (mondjuk svideo -> scart a tévéhez). Azért van rajta 9 tűs csati, mert komponens video kimenet is van benne, amit a kártyához adott 9 tűs minidin -> rca átalakítóval tudnál használni (ha kaptál).
PS: mondjuk ebben, amit most leírtam, nem vagyok biztos :), mert lehet, hogy félreértettelek. Nálam így van, ahogy mondtam.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest