- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
A Rust egy sandbox túlélő játék, amelyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít. Olyan alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker. A játékban egy ősembert alakítunk az apokalipszis után, ahol egy ellenséges környezetben kell megállni a helyünket, ahol az éhséggel, a szomjjal, a hideggel és természetesen a többi játékossal is meg kell küzdenie rákényszerítve minket a folyamatos fejlődésre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivanicsm.93
tag
válasz
neato3loco #218 üzenetére
Azt tudom, hogy single player, de elvileg jó játék lett.
Starbound-ról nézegetek videókat és eddig nagyon jó játéknak tűnik. Van benne multiplayer is, de az egyjátékos mód is jó. -
ivanicsm.93
tag
válasz
neato3loco #216 üzenetére
Új laptop biztos, hogy nem lesz mivel nincs rá pénz és egy játék miatt felesleges (főleg ha tényleg olyan rossz).
Viszont találtam egy másik játékot is ami egész jó. Starbound a neve. Kicsit még utána olvasgatok milyen, de lehet ez lesz a Rust helyett. Még a Don't Starve-t is néztem, az se tűnik rossznak.Köszönöm a segítséget.
-
ivanicsm.93
tag
válasz
neato3loco #214 üzenetére
Igen, egy laptopról van szó tehát a VGA csere így nem jön össze.
-
ivanicsm.93
tag
válasz
neato3loco #212 üzenetére
Kicsit még agyalok rajta. Találtam egy oldalt ahol felsorolják a VGA-kat és odaírják, hogy támogatja-e a Rust minimum követelményét. Ennél a videókártyánál azt írják, hogy nem, de azért nem veszem készpénznek
Link:
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=9210&canMyGpuRunIt=Rust -
ivanicsm.93
tag
válasz
neato3loco #207 üzenetére
Igen, nincs valami nagy VGA a gépben, de programozásra, netezésre, filmnézésre stb. stb-re lett véve és erre tökéletesen megfelel. Alapból nem szeretek gépen játszani, de ezek a túlélős játékok kezdenek megtetszeni
Megnéztem steam-on és a gepigeny.hu-n is a rendszerkövetelményt.
A minimum megvan:
CPU: core 2 duo 2GHz
RAM: 4GBviszont a VGA-ról nem ír semmit mi kell a minimumhoz. Szerinted/Szerintetek minimumon menne szaggatás nélkül?
-
EnDaN
tag
válasz
neato3loco #207 üzenetére
Szerverükön az egy hét PvP után eljött a wipe és a változások ideje. Kiemelnék pár részt a teljes hírből:
- a szerveren mostantól az éjszaka előtt szavazás történik, hogy legyen-e egyáltalán éjszaka! A /neee és a /legyen paranccsal foglalhattok állást ez ügyben, amelyik nyer az lesz.
- éjszaka a gyártások sebessége megduplázódik.
- éjszaka a nyersanyaglelőhelyek több nyersanyagot adnak mint általában, de vigyázz! Van némi esély rá, hogy 1-1 farkas vagy medve jelenjen meg a túl mohó gyűjtögetők mellett ami akár halálos is lehet!
- a szerveren továbbra is van Airdrop, minimum 10 ember jelenléte esetén jön a repülő!A wipe után az eddigi, nem a legfényesebben csillogó mod helyett egy másik került be, tehát a szerveren a parancsok listája változott!
A továbbiakban is tervezünk eventeket legtöbbször PvP vonalon, de előfordulhat PvE vonatkozású is, hogy még jobb legyen a játék!
Tehát Új Élet, új kezdet! Szóljatok barátoknak, ismerősöknek és ismeretleneknek is, gyertek minél többen, hogy ez egy jó szerver legyen, nagyszerű közösséggel és fantasztikus eventekkel!
net.connect rust.gamesconspiracy.hu:28016
-
n0rbert0
senior tag
válasz
neato3loco #193 üzenetére
Szerintem félév max. 1év, hozzáteszem én optimista vagyok.
-
Viper26
nagyúr
válasz
neato3loco #196 üzenetére
+1
-
Viper26
nagyúr
válasz
neato3loco #193 üzenetére
1-2 hónap szerintem.
-
Viper26
nagyúr
válasz
neato3loco #167 üzenetére
Szerintem fogunk, bár fura lesz megint nulláról kezdeni.
Mondjuk ha összefogunk menni fog a dolog hamar. -
Viper26
nagyúr
válasz
neato3loco #161 üzenetére
Ősemberek?
Nem hinném...akkor miért vannak modern fegyverek, meg airdrop? -
EnDaN
tag
válasz
neato3loco #163 üzenetére
Természetesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest