Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Aktív témák
-
Na ma véget ért a kapcsolatom a bet365 oldallal. Nem a játék miatt (odáig el se jutottam).......
-
Fel akarok dobni pár pengőt a bet365-re de a régi accountom mellé már lassan a DNS mintámat is kérik, 24 órája intézem, hogy elhiggyék én vagyok én.
-
Egy hétre, most beállok a helyzettől függő napi 1500-2000 ft-os nyereségre.
kb. 3 hete nem volt vesztes napom........ -
Ma reggel a bankrollom szempontjából fontos 2000 ft-ot nyertem 15 perc alatt. Talán ebből is kiderül, hogy a lassú, megfontolt játék híve vegyok.
-
Sziasztok!
Úgy gondoltam, játszanak annyian a kaszinókban, hogy belefér egy ilyen topic is. Ha lesz érdeklődés jöhetnek más kaszinó játékok is de igazából szeretnék a rulettre fókuszálni. Várom érdeklődők, hobbisták, félprofik/profik hozzászólásait, tippjeit, sztorikat. Megvitathatnánk, ki milyen módszerekkel, szisztémákkal játsztik és milyen sikerességgel.
Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest