- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
www.endor.hu
nem olcsó de modulonként is használható és a legjobban a 486/dos módot szereti azon viszont nagyon penge. -
guest
veterán
Hali!
Az az igazság, hogy nem akarok több ezret költeni erre a programra.
Üdv Beela -
Superman
nagyúr
Mikorra kellene és milyen nyelven? Milyen paraméterekkel? A cégnél, ahol dolgozom, gondolom valaki meg tudná írni igen rövid idő alatt. Én nem hiszem, mert most más irányú elfoglaltságaim vannak, de gondoltam megemlítem. (Bár azt csak jelzem, hogy pl. egy könyvelőprogramért - főkönyvi modul - is többet szoktak kérni, mint fél milka...)
-
csabika25
aktív tag
válasz
danteshell #2 üzenetére
Ha mér ilyen jóban vagyunk Keopszékkal ( :) ): akit esetleg még érdekel a téma, az írjon egy e-mailt a carnett@interware.hu címre, és küldünk egy rövid ismertetőt álmaitok raktárprogramjáról.
-
danteshell
senior tag
Engem is érdekel a dolog. Építőipari cégünkhöz keresek raktárnyílvántartó progit. Win2000 alatt menjen, és ne kerüljön többe 60-80e Ft-nál.
Előre is köszönöm. -
guest
veterán
Hali Mindenkinek!
Szükségem lenne egy olyan raktárnyilvántartó programra amit egy 486-os gépen tudok futtatni.
Egy raktárt kell kezelni, anyagot bevételezni kiadni, készletet és a kiadásokat összesíteni.
A segítséget előre is köszönöm.
Beela
beela@freemail.hu
Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest