Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
lehet az is, hogy neked lesz igazad, és a nem is akkora probléma

-
- = Zk = -
félisten
azért a 6,5 év alatt haza-haza jöttem.. de ebbe ne menjünk bele. nem vagyunk egyformák, ennyi

nekem nem okoz gondot a váltogatás, váltás ....nem kell megmagyarázni, én elhiszem, felfogtam amit írtok... nem vagyok stupid...
pár nap alatt megszoktam a vezetést... mire a reptérről hazavezettem, mindkét esetben már megszoktam a dolgokat...
ez alsó hangon egy 35-40p út volt, autópálya, városban stb...
de nézd, bevallom, mikor kint vettem autót, megijedtem a soksávos körforgalmaktól, ezért automatában gondolkodtam, mondom nekem bal oldalon a váltó?! áááh... és sikerült megszokni hamar, de mind a 3 autóm automata volt. egyre nagyobbak...
imádtam a kinti közlekedést... nekem nagyon bejött. nyugisabb, könnyen tanulható.... más kúltúra.. emlékszem, még a csóri 20éves accordom volt, jöttem a Saintsbury-ből, fordulnék ki, és a főútra, nézzük hány óra múlva kanyarodhatok ki... másodikra kiengedett egy JAGUÁROS bácsi... namondom az igen... más, nagyon más... hiányzik nagyon -
flexxx2
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
6.5 év alatt megszoktad, és hosszabb ideig vezettél egy oldalon,
de próbáld ki ezt úgy, hogy váltogatod óránként a jobb és bal oldalas vezetést.Egyébként emlékszel még mennyi idő volt megszokni?
-
MasTer
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez azért van, mert rákényszerültél a valódi világban a jobb kormányos autókra. Nekem nincs ilyen tapasztalatom, és virtuálisan nem tetszik a dolog. A Ford GT40-et pl. ezért nem szeretem terelgetni, pedig elég király "ótó". Bal oldali közlekedést meg utoljára az NFS kettő ausztrál pályáján tapasztaltam, ami nem most volt, hanem 26 éve kb.
-
- = Zk = -
félisten
én megértem a problémátokat..

de ha már ennyien, akkor reagálok:
6,5+ évet éltem angliában, vezettem jobbra-balra.. nagy kocsikat leginkább... 4éve itthon vagyok....vezetek szintén.. daruskocsit, dobozost stb.... ÉN semmit nem érzek ebből...
nekem nem gond, melyik oldalon kell "krúzolni"... nyélgázosba meg ugye édesmindegy a sáv
-
MasTer
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Azért zavaró, mert a balkormányos autókhoz szoktam hozzá, és a jobb oldalon szoktam vezetni. Nem érzem komfortosnak a jobbkormányos kocsikat, baloldali közlekedéshez meg az dukál.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
hát.. jó..
-
wjbhbdux
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Megoldás: nvidia control panelben el kell forgatni a monitor képét 180 fokkal, controlleren meg felcserélni a jobb és bal irányt
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Egyrészt #10, másrészt a TDU közössége pont a közös csapatás köré épült, ahol ez számít, mert gyakran volt KRESZ-ON krúz, ahol zavaró lehet.
-
flexxx2
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A világ nagyobbik fele jobb oldalt vezet, én is már 30 éve, aki kiment britekhez mind utálta.
Annyira azért ez nem baj, ha kicsi a forgalom, és nem kell az autókat sokat kerülgetni, de azért megint egy dolog amit meg kell szokni. Nem értem miért kellett ezt is variálni. -
MasTer
tag
Engem a bal oldali közlekedés zavar. Valamelyik távol keleti ország ( Hong Kong ) a helyszín?
-
Találtgyerek
veterán
A videó alapján nem lesz túl acélos a fizikája. Viszont mászkálni a városban egész jó lehet.
-
flexxx2
őstag
ez a grafika nekem B kategória, mind a világ mind a kocsi
, egy forza 5 alá nem kéne menni 2024-ben, ez pedig gyengébb annál -
homerhamm
veterán
A múltkori bemutató egy vicc volt. Azért ez már sokkal jobb.
-
- = Zk = -
félisten
eddig tetszik amit látok, hallok...
bár az autók reagálására/irányíthatóságukra nagyon kiv leszek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Samsung Galaxy S25+ 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gamer PC - i5 10400F / 16GB DDR4 / GTX 1050 Ti / SSD+HDD / Garancia - Beszámítás!
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez alsó hangon egy 35-40p út volt, autópálya, városban stb...

, egy forza 5 alá nem kéne menni 2024-ben, ez pedig gyengébb annál