- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pedro21
tag
válasz
szacsee #23253 üzenetére
Most hogy mondod, tényleg bridge módban működött korábban, és a másik routernél is engedélyeztem a wds módot. Nem lehetséges ezwk szerint az egyszerűbb extender móddal beállítani, nem akarok újra babrálni ha nem muszály? Nem értem a gyári quick setup szerint miért nem szórja tovább a meglevő jelet?
-
pedro21
tag
válasz
szacsee #23251 üzenetére
Ezt a videót korábban már néztem ez alapján csináltam, de a fő routerhez nem kapcsolódott. Valami hiba a fő router elérésével lehet, talán az hogy közbe van iktatva a 841-es tplink router, de az elvileg csak átjáróként üzemel. A huawei ip címe alapján mennie kellene. Hogyan tudom megnézni hogy a fő router ami adja netet, milyen ip címen megy, ha jól gondolom azt kellene megadni gateway-nek?
Ha jól emlékszem dhcp leltiltásával sikerült már egyszer működésre bírni, csak sajnos áramtalanítva lett az extender, azóta nem tudom beállítani. -
woodworm
veterán
válasz
szacsee #23222 üzenetére
DDwrt tud vendég wifit, nem? Barátok, ismerősök netezhetnek, megosztás nuku.
Valószínűleg a NAS-on szabályozható a megosztás, csoport, user szinten beállítható, hogy mihez férjen hozzá. A fontosabb dolgokhoz átállítod a jogokat és leszűkíted a hozzáférést. Különböző alhálókkal csak a magad dolgát bonyolítod, ezentúl arra is figyelned kell, hová csatlakozik a telefonod, laptopod. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
szacsee #23219 üzenetére
Annyit kell tenned, hogy más tartományban működjenek. Nálam úgy működik, hogy van egy Speedport csoda PPPoE PT-val (majdnem modem mód), aztán egy TP-Link, ez oszt DHCP-n címet 192.168.1.x tartományba, mögé van kötve "vendég wifinek" egy D-Link, ami Static IP-vel megy a TP-re 192.168.1.z (DHCP tartományon kívül eső cím, hogy még véletlen se legyen ütközés), D-Link átállítva 192.168.2.x-re és így mind a két router tud DHCP-n működni és el vannak szeparálva. Szerintem ezt a te eszközeiddel is simán meg lehet oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest