-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IceHole #12663 üzenetére
4 darab tl-wr1042nd típust szórtam ki ismerősökhöz a közelmúltban, eddig egyikkel sincs probléma!
igaz, csak gyors beállításokat eszközöltem rajtuk, nem nagyon tesztelgettem őket, de ketten úgy használják, hogy húzós töltögetők, biztos hívtak volna már, ha nem bírná... -
-
-
válasz
IceHole #12649 üzenetére
Szia!
Hát sajnos akarsz vagy nem akarsz, 80Mbps nethez már Gbit-es router kell, és ha abból is valami normálisabbat akarsz venni, akkor az 20k-tól indul! Ettől olcsóbban csak TP-LINK van! Lényeg a lényeg, ez a router ennyit bír! Ismerős is pont ebbe futott bele, csak ASUS RT-N12-vel, ami lényegében ugyanaz a vas!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Yettel topik
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest