-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PazsitZ #2788 üzenetére
némelyik router esetében nincs "clone mac" hivatkozás (például asus), ezeknél ha klónozni akarjuk a szolgáltatónál beregisztrált mac adress azonosítót, akkor a megfelelő részben manuálisan beírandó a szükséges adat!
ha ismert lenne a router pontos típusa, akkor persze egyszerűbb lenne segíteni a kérdezőnek... -
dinka.86
aktív tag
-
Romeo23
tag
válasz
PazsitZ #2010 üzenetére
Az úgy volt, hogy cFos volt feltelepítve, az meg korábban átalakította a csatlakozást, és a cFos csatlakozott a netre. Véletlenül most ráakadtam, hogy router+adsl esetében már cFosSpeed kell, mint ahogy a csatlakozás nélküli kábeleseknek is. Aztán rájöttem ha csatlakozik a router és fenn van a cFosSpeed, akkor már jó is minden, aztán rájöttem hogy nekem nem is kell cFosSpeed, végül pedig arra jöttem rá hogy jó így is, hogy a router csatlakozik.
Még annyi hogy hogy kell így a kapcsolatot bontani anélkül, hogy a belemennék a routerbe, és ott disconnect?
-
miauut
tag
válasz
PazsitZ #1912 üzenetére
Próbáltam, semmi erdmény
Egyébként statikus IP.-m van. Amig a TCP/IP-ben a statIP van beállítva, addig a routert sem látja a rendszer, a 192.168.2.1 cimen. Amint átállítom automatikus IP-re abban apillanatbanm a 192.168.2.1-en megtalálja, felajánlja a beállításokat, elfogadja, de net az nincsen -
szumoo
senior tag
válasz
PazsitZ #1108 üzenetére
Hi!
Hivatalos neve az amit írtál : Virtual Server Settings, csak nállam a NAT fülecske alatt van.
De amint megtudjuk mi a router tipusa szerintem könnyebb dolgunk lesz.
Mindig elfoglalt vagyok, azért sem tudok menni. És Te meg mikor jössz??
Timekiller: nézd meg a konfigos oldalt hátha találsz ilyen feliratot. Ha megvan akkor a korábbiakban felvázolt dolgokat csináld meg (port szám megadás).
Remélem sikerül már így megoldanod a dolgot.ű
Szumoo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Diablo IV
- Ingatlanos topic!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest