- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rommel6600 #1205 üzenetére
hát nekem meg ilyen van itthon, és azért nem találkoztam vele, mert ADSL-t használok, de most hogy mondtad tényleg van. a WAN Settings -> Dynamic IP Address-nél lehet MAC címet beadni.
Bocs -
Gismo
addikt
válasz
Rommel6600 #368 üzenetére
Nahh! Ittvok ismét!
Szal az a szitu, hogy a routert hazahoztam, itthon az én gépemen működik tökéletesen az oldal!
Aztán elhoztuk azt a gépet, amelyen nem ment a Chat.hu, és a routerbe beledugva azon a gépen ugyanúgy nem megy!
Tegnap este a neműködő gépet újrahúztam, de ugyanúgy nemmegy! Elég meglepő!
Szal az én gépemen megy routeren keresztül, 1 másik gépen az én gépem mellé kötve a routeren már nem megy! Szűz XP-vel! Namost ez miért lehet? -
Gismo
addikt
válasz
Rommel6600 #366 üzenetére
De akkor a modemmel meg mért működik? Csak ha bevan üzemelve a router, csak akkor nem megy az adott oldal!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest