- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #17530 üzenetére
Hát simán nem megy se tftp2-vel, se nftp-vel
sima tftp meg nincs a win8-ban.Most ezzel fogok mekk-próbákozgatni. brrr ...
-
chatran
őstag
válasz
Intruder2k5 #17533 üzenetére
-
chatran
őstag
válasz
Intruder2k5 #17503 üzenetére
Ma bekapcsolás után megint nem látja a routert a Wifi Go kártya. Készítettem egy képet az inSSIde-ről:
Valami ötlet, hogy miért nem látja néha a routert?
Rádugtam az usb-s SMC vevőt, az azonnal megtalálta a routerem és csatlakozott.
Amiket fentebb tanácsoltál, hogy állítsam át fix csatornára a routert mef WPA2-re még nem tettem meg, folyamatban van a megbeszélés. Bratyómnak WPA2-vel szakadozott a nete, ezért nem nagyon akar ebbe belemenni.
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #17522 üzenetére
Köszi a linkeket !
Mindet letöltöttem.
Igen villogó powerledet tudok csinálni !!
Akkor hogy is tovább ! -
Gézengúz
addikt
válasz
Intruder2k5 #17527 üzenetére
-
Gézengúz
addikt
válasz
Intruder2k5 #17524 üzenetére
De ez itt mind boot-os nem??
-
chatran
őstag
válasz
Intruder2k5 #17496 üzenetére
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17500 üzenetére
Gondoltam, és újfent kösz!
Nem adom fel! -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17498 üzenetére
Úgy érted, hogy (először is kinevetsz hogy használjam csak a gyári szart, majd meglátom hogy jobb a tomato.
) a gyári firmware mondjuk 20 Mbit/s-ra korlátozná a vendég wifit?(Mert mondjuk átlag 80Mbit/s-mal számol egy átlagfelhasználónál.)Vagyis annyira sincs beleszólásom a sávszélességbe, hogy legalább beállítsam hányad részét érheti el a vendég?
Hogyan is választod ki melyik tomato jó a routerre?
-első lépés
-aztán alul kiválasztom a típust RTN10U-Mi az a BT és mi az a BIG a fájlnevekben?
Vagy:
-első lépés
-második lépés
-harmadik
-negyedik
-ötödik
-és utána bármelyiket választhatom végül is?Gondolom javasolt a legalsó, mert az a friss. -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17484 üzenetére
Akkor nekem most az van fent ami 10.22.-ei.
Bocs, még hozzá kel szoknom hogy van az a fórum is.
Köszi az eddigieket! -
Eclips21
őstag
válasz
Intruder2k5 #17490 üzenetére
Lehet feldobom rá akkor, de az a baj nem itthoni router öreganyámnál van
és elég sokat nyomtatnak míg ki nem fogy a pappír
bár csináltam tutoriált screenshot okból kinyomtattam szöveg meg minden azóta nem reklamáltak
Ezzel a Tomato firmware-val tényleg lehet torrentezni? Mert ott ~3,3MB/s le, ~1,6MB/s fel ami elég jó (alapcsomag az IPTV mellé) mert itthon csak max 700kB/s a 10Mbit-ből (ha van net... t-home...) XD bár a nyomtató meg a háttértár nemtom hogy menne egyszerre.
-
Eclips21
őstag
válasz
Intruder2k5 #17480 üzenetére
Optikai T-home, de nemrég romlott el hirtelen csak úgy a router nem se változott. A nyomtatóval az a baj hogy egy irányú kommunikációval jó csak, így ügye nincs visszajelzés a nyomtató felől és ha kifogy a lap behal az egész akkor át kell állítani 2 irányúra hogy észre vegye a gép de úgy meg egy oldal nyomtatása 1-2perc amit nem értek. Minek várakozik annyit a nyomtató de muszáj 1 oldalt nyomtatni ilyenkor hogy magához térjen szóval a két csatornással ez a probléme 1-2 perc eltelik mire elkezd nyomtatni. Van valami másik fajta módszer is ahogy fel lehet telepíteni de már nem emlékszem hogy volt meg mi volt a probléma. Elhiheted mire rájöttem hogy így működik...
-
zozek
tag
válasz
Intruder2k5 #17486 üzenetére
Küldtem pü-t.
-
zozek
tag
válasz
Intruder2k5 #17482 üzenetére
Szia,
Az bevan állítva. Szerintem bengás ez a router, ugye a feltöltésem sem normális.
Ha már itt vagyok, megkérdezném hogy milyen a Tp-link WDR3500 illetve az ASUS RT-N14U.
Melyik a jobb? Tomato-val ezek is mennek, igaz? -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17480 üzenetére
Azt hiszem én is visszarakom a gyári fw-t.Sajnálom nagyon, mert látszik hogy tomato-n kersztül több a lehetőség.Esetleg várható újabb kiadás belőle, vagy legalább tudni hogy kb milyen rendszerességgel szoktak újítani rajta?
A gyári fw visszaraksa ugyan úgy zajlik mint egy tomato-é? -
Eclips21
őstag
válasz
Intruder2k5 #17474 üzenetére
Köszi be írtam es jo lett, de hogy romlott el egyik napról a másikra? Mielőtt be írtam frissitettem a firmwaret es nyomtam egy reszetet is de nem javult meg, csak ha beirtam akkor.
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17477 üzenetére
Bocsi, lejárt a szerk. idő.Csinálom. -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17474 üzenetére
Na ez nálam nem jött be.
(Hangsúlyozom tomato van nem gyári)Pill most olvasom a szerkesztésed...akkor azzal még megpróbálom, köszi!
Annyit had kérdezzek meg, hogy a telefonon csak két sor van, tomatoban meg 4 sor.
Hogyan lesz megfelelő?
8.8.8.8
8.8.8.8
8.8.4.4
8.8.4.4
?
Vagy csak az első 2 sort kell kitölteni:
8.8.8.8
8.8.4.4 -
akyyy
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17468 üzenetére
nincs. de akkor kábellel is megszünne a kapcsolat ilyesmi de csak wifinél fordul ilyen elő
-
akyyy
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17456 üzenetére
elfelejtettem már odairni mivel ismét elment a net, hogy az már megvolt. iltetve beállitások is modositattuk rajta de ugy sem lett jó.
-
HAL-9000
tag
válasz
Intruder2k5 #17427 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy nem volt túl bőkezű a Tenda amikor a leírást tették a dobozba. Egy rövid guide van, hogy hogyan csiholj netet és ennyi.
-
HAL-9000
tag
válasz
Intruder2k5 #17425 üzenetére
Az a probléma, hogy szerintem az egész országban én használok csak Tenda N6-ot. Európában meg jó ha vagyunk 10-en. Sehol egyetlen fórumon sincs róla szó, csak a W306R-ről pár openwrt fórumban.
Bár ha ugyan az lesz mint az E2500 valószínűleg gyorsan meg fog ugrani az N6-ok száma -
HAL-9000
tag
válasz
Intruder2k5 #17423 üzenetére
Rendben írtam. Azért vicces lesz, ha az N6 ugyan az mint az E2500 és 10.000Ft-al olcsóbb
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17403 üzenetére
AYE AYE SIR!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17401 üzenetére
Az is win 7 volt, csak 32 bites.
Rendben, köszi minden segítséget.Ha valami van úgyis gátlástalanul kérdezek. -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17373 üzenetére
Na ez a vicc kategória komolyan.
Bejött a tipped, pedig ma teljesen újra húztam a gépemet.Format c: -tól kezdve.
A PC-m konfigurációja kb 1 éves.A csajom laptopja meg 5.A laptopról sikerült felküldenem a tomato-t.
Abból nem lesz bajom hogy a PC 64 a laptop meg 32 bit-es?Ez csak a telepítést használó programoknál számított?
Ha nem jön be a tomato, hogyan tudom visszarakni az eredeti fw-t?
Elsőre nem tetszik, mert angol.Sajnos én nem tudok olyan jól angolul, ráadásul elég nyers a menüje az eredetihez képest.
Van valahol leírás hozzá?Csak annyit szeretnék megváltoztatni hogy más IP címe legyen a routernek, bejelentkezésnél más név, meg jelszó.Szeretnék leválasztani egy vendég és egy ingyen wifit, lekorlátozva illetve ebben lehet a hatótávolságot állítani?
Az eredetiben az utolsó 2 ponton kívül (hatótávolság+vendég lekorlátozás) mindent megtaláltam simán. -
Timár úr
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #17398 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom!
-
Timár úr
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #17395 üzenetére
Most jut eszembe, hogy volt egy tp link routerem az asus előtt hasonló problémával. Odaadtam havernak nála tökéletesen működik! Nem lehet hogy pc beállítási probléma? Minden akkor kezdődött mikor alaplapot meg pocit cseréltem szóval mindent. asrock n68-vs3 fx alaplap meg adm athlon II. 2x 270 proci. Lehetséges?
-
Timár úr
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #17395 üzenetére
Oké! Köszönöm a segítséget!
-
Timár úr
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #17393 üzenetére
Helló.
Ez már megtörtént. Nem javult a dolog.
-
keke69
őstag
válasz
Intruder2k5 #17390 üzenetére
SSd-m van és amíg jó volt 5-6mp és leállt most meg kb 40-50másodperc
-
keke69
őstag
válasz
Intruder2k5 #17388 üzenetére
Nekem win 7 van fent azon hol tudom megnézni az az kivenni a pipát?
Akkor lehet hogy hálókártya beállítás kellene hozzá? -
keke69
őstag
válasz
Intruder2k5 #17386 üzenetére
TPLINK941ND!
Már régóta harcolok ezzel a gond-al hogy ha kikapcsol a monitor akkor a a gép lassan áll le.Ma jutottam el oda a sok kizárással hogy ha kihúzom a kábelt ami összeköti a routert a géppel akkor a lassú leállás hiba megszünik!
De ugye akkor netem nincs! -
keke69
őstag
válasz
Intruder2k5 #17379 üzenetére
Ha kihúzom a routerből azt a kábelt amivel össze van kötve a gép akkor gyorsan le áll a sz.gép.Ha össze van dugva akkor meg nagyon lassan!Valami a hálózati kártya beállítás gondja lesz szerintem.
-
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #17382 üzenetére
Nem tudtam, mi az a JFFS de az upgrade épp az panaszolta, h kapcsoljam ki, kikapcsoltam (eddig be volt).
A transmissiont utólag tették fel nekem, valami más torrent program volt rajta...na pl újra feltenni a transmissiont nem tudnám, ah eltűnneIgen, azt hiszem rtorrent volt rajta, azt leszedték s ezt tették a helyére (legalábbis nekem úgy tűnt).
Szóval az upgrade-nél beteszem neki a filet s kész is? Pontosan hol találom meg a szükséges filet, ez router függő vagy nem külön-külön routerekre vannak ezek?
A régi beállítások megmaradnak? -
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #17378 üzenetére
Tomato Firmware 1.28.0000 MIPSR2-110 K26 USB AIO
Olvasgatok erről a Tomatorol, látom van EasyTomato, ezt érdemes felrakni, ismeritek, Transmissiont lehet rá pakolni?
Közben találtam a routeren, a Tomatoban is upgradet, egy file szükséges hozzá, ha azt eltöltöm sé frissítem, akkor a jelenlegi beállítások megmaradnak vajon?
-
keke69
őstag
válasz
Intruder2k5 #17369 üzenetére
Szia!
1. Linux-ot teszel fel helyette!
2. Újratelepíted a Windows-t!
3. Fix IP címet használsz!1.nem kivitelezhető
2,már megtörtént(semmi változás)
3,ezen is túl vagyok(semmi változás)Kikapcsoltam a DNS-t probléma továbbra is fent áll:
Biztosan a DHCP okozza de azt nem tudom kikapcsolni mert akkor nincs net! -
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #17375 üzenetére
Ouh, nem nagyon értek hozzá az a baj, más telepítette, én csak felhasználó vagyok.
Gondolom nem egy-két kattanás a frissítés... -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17368 üzenetére
Rendben!Köszönöm!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17365 üzenetére
Akkor tudnál nekem segíteni úgy hogy leírom pontosan fényképekkel mellékelve hogy mit hogyan csinálok?
Akár pm-ben, vagy itt a topicban.
A windows tűzfalat kikapcsoltam, megy egy sz@ros avirám van.Azt is disable-ra tettem.
Van egy két programom, ami hálózatot használ, mondjuk felhő programok, Team Viewer, remote programok.Talán ezek közül lehet valami? -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17363 üzenetére
Akkor nem tudom mi baj lehet.Nem működik.Most visszaállítottam , és barátkozom a gyárival...kár, pedig szeretem a modolt fw-ket.Szinte mindig többet nyújtanak, legyen szó telefonról, mp3 lejátszóról, gondolom routernél is.
Pl. gyáriban nem tudom állítani a vendég hálózat sebességét, meg nem tudom megadni a bejelentkezéshez szükséges felhasználónevet sem az admin helyett, csak jelszót.
Talán majd nekiállok holnap.
Addig is köszönöm.
Ha van esetleg tipped hogy mi lehetett a baj, légyszives írd meg!Jó8!Köszönöm!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17357 üzenetére
Mobilnetről most kicsit nehéz a böngészés. :/ 64 bites win7 em van.Tudnád a másikat linkelni?
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17354 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #17352 üzenetére
Mivel az általad ajánlott egyik router-t választottam...de jó lesz.Vezess mester!
Igazából innen indultam.Erre jó lesz a tomato?Csak mert sasolom az eredeti firmware-t, és abban pl nem találom hogyan lehetne a hatótávolságot beállítani, vagy mondjuk lekorlátozni a vendég hálózatot.
Illetve ha már itt tartok, akkor jó lenne beállítani a WOL-t is. ezzel az appal szinkronban. -
zozek
tag
válasz
Intruder2k5 #17332 üzenetére
Ez van rajta, az NVRAM törlés is megvolt.
Lehet hogy hibás, mert a gyárival is csak ennyit ment.Azért köszönöm az ötleteket.
-
Buddhacece
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #17272 üzenetére
Nagy nehezen sikerült elérnem a router admin felületét!(Az ügyf.szolg.kellett hozzá!)
Mindent be tudtam állítani és segítséggel sikerült portot is nyitnom,a torrentem mégis ugyanúgy nyüglődik.
Mi lehet a probléma? -
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17329 üzenetére
Köszi! FreeVoipDeal-el, MobileVoip-on telefonálnék, No-IP-s a Domain. Az a gond, hogy sokszor a másik fél nem hall semmi, illetve a Mobilevoip nem tud csatlakozni a Freevoipdealhez. Elméletileg még nem is korlátozzák a VOIP hívást. VPN hívásnál a FreeVoip-ot a No-IP szerver+routeremen keresztül érem el, lehet, hogy ettől a "kerülőtől" még rosszabb lesz a hívás, ha a Freevoipdeal túlterheltsége a probléma? Ha tudjátok próbáljátok ki, pár perc ingyen hívásra van lehetőség, amúgy sem drága feltöltéstől 120 nap ingyen vezetékes hívás, 3-4Ft/perc mobilnál, csak ez a sok minőségi probléma ne lenne.
-
zozek
tag
válasz
Intruder2k5 #17323 üzenetére
Jelenleg ez van rajta 1.28.0000 MIPSR2-114 K26 USB BT-VPN shibby. De előtte egy régebbivel sem ment rendesen s a gyárival sem.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17327 üzenetére
Köszi a segítséget! A címkén ver 1.8 van, akkor jót választottam.
Resetnek a 30/30/30 vagy az egyszeri nyomás is elég? Nem tudom, hogy ez a 30/30/30 minden routeren kell-e?
Egyébként szerinted a VPN megoldás arra, hogy a szolgáltatók ne korlátozzák a VOIP telefonálást? -
praefect
újonc
válasz
Intruder2k5 #17315 üzenetére
Köszi szépen, megpróbálom.
-
praefect
újonc
válasz
Intruder2k5 #17314 üzenetére
..
-
praefect
újonc
válasz
Intruder2k5 #17312 üzenetére
Ettől féltem.
Köszi szépen.
A router logját hol tudom megnézni?(Azt hozzáteszem, hogy a router előzőleg máshol volt már használatban.)
-
praefect
újonc
válasz
Intruder2k5 #17310 üzenetére
Szia!
Fekete.
-
ebharmincad
újonc
válasz
Intruder2k5 #17307 üzenetére
Kiprobalom, koszonom
-
ebharmincad
újonc
válasz
Intruder2k5 #17305 üzenetére
Igazabol igen, tudok mindent azokhoz is, legalabbis elerem az admin oldalukat.
-
ebharmincad
újonc
válasz
Intruder2k5 #17303 üzenetére
DHCP-re
-
ebharmincad
újonc
válasz
Intruder2k5 #17301 üzenetére
A router admin feluleten.
-
ebharmincad
újonc
válasz
Intruder2k5 #17299 üzenetére
Az eszkoz egeszen pontosan wlr-2000 v2 001 modell szammal rendelkezik. Elerem az admin oldalt es minden van. Illetve megsem, mert nincs net. Meg nincs alapertelmezett atjaro beallitva sa elsodleges dns sincsen. Hm...Ez lehet a hiba?
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Intruder2k5 #17296 üzenetére
Aha, azt megnézem szerintem ezt a magasabb dolgot.
Mennyi a reális dBm?
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #16534 üzenetére
Végül sorosporton gyógyítottam meg a kérdést.
Mindent fel lehet flashelni openwrtét, gyárit, Dgteam-firmwaret.
Az open wrt-ről letettem, mert baromi lassú ezen a vason. A gyárit tolnám vissza, de az a baj, hogy a bcm_firmvare extractor nem csak a CFE bootloadert vágja le a firmware-ről, hanem a végéről a Netgear/sercomm is lemarad és így a html felületen a firmware upgrade nem működik , bár a kütyü egyébként funkcionálisan tök jól működik..
Mi lenne, ha dd-vel csak az első 64 kilobájtot vágnám ki? Akkor megmaradna sercomm is a firm végén és vissza lehetne állítani a gyári állapotot ?
Hogy is kell ilyen bootmentes firmet csinálni ? Tehát az első 64 kilobájt (a CFE bootloader) nem kellene.Meg lehet-e próbálni soros porton a DG834GT vasra a DG835GTB firmjét feltolni vajon annex B-s vassá válna.
A CFE így is megmaradna, tehát ha balul sül el a dolog, akkor vissza lehetne csinálni nem? -
G@ß!
őstag
válasz
Intruder2k5 #17268 üzenetére
Szia!
C1-es pontosan.
Pontosan annyira értenek a routerekhez, mint egy falusi parasztgyerek.
Ha történne vele valami, akkor azt gondolnák, hogy magától tönkrement...
De persze itt nem a tönkretevésen van a hangsúly.
Tomato feltelepítésére leírást kérhetnék tőled?
Köszi, Üdv.
G -
Buddhacece
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #17270 üzenetére
-Igen a cmd is ezt az átjáró címet írta.Kábelen is próbálkoztam,jelenleg is azon vagyok,de minden alkalommal alaphelyzetbe áll a kapcsolatom-nem enged be a router- a jelszóig el sem jutottam.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Intruder2k5 #17236 üzenetére
Helló a gyárit tettem fel rá , de elhamarkodottan írtam , hogy jó lett . Sikeresen felment ez tény és szépen működik, de rá pár órára megint eldobta a telómat . Utána pedig a telefonom mint eddig nem látja sajnos. Megpróbálom a másik megoldást amit linkeltél hátha az segít.Ha az sem akkor új router lesz belőle ezt meg meghirdetem .
-
Tomikapc
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #17235 üzenetére
Jó is lett a dd-wrt-vel
Egyből... Köszi!
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Intruder2k5 #17201 üzenetére
Ma vettem erőtt és a leirtak alapján megcsináltam amit írtál . Köszönöm szépen a kimerítő segítségedet.
-
Tomikapc
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #17231 üzenetére
Gondoltam, hogy ez valami router specifikus probléma lehet, mert kismilliót raktam már össze (tp-linket otthonra, meg cisco-t), de ilyennel még nem találkoztam... Próbáltam a UPC dns szervereit manual megadni, de úgy sem ment.. Ezek szerint a UPC DNS és a router között lehet valami kommunikációs hiba.. Megpróbálom a google DNS-t, köszi. Nagyon örülök, hogy segítettél, köszönöm szépen!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #17214 üzenetére
az igazat megvallva, nem az én vasam, nem is nálam van. Egy professzionális külföldi gamer (Quakelive 108) kérdezte tőlem tegnap este és azt mondta akkor is ezt csinálja, ha csak játszik, vagy gyakorol másokkal neten keresztül. Kérdeztem, hogy mióta jelentkezett ez aprobléma, mert arra gondoltam, talán valami firmware frissítés, vagy ilyesmi lehet a háttérben, de azt mondta, hogy ezt csinálja új kora óta/kezdettől fogva. Torrentezni biztos nem torrentezik, legalábbis közben nem.
-
jubilleum
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17210 üzenetére
igen, ezt csináltuk, viszont így 2 modpercenként ledobja a linksys a rb133-at
-
jubilleum
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17208 üzenetére
linksys nem tud Bridge-elni
-
jubilleum
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17206 üzenetére
akkor hogyan lesz a linksyssel egy alhálozaton a nyomtató szerver?
-
jubilleum
senior tag
válasz
Intruder2k5 #17204 üzenetére
Kliens módba rakom, és utána?
Vagy ezt hogy értetted? -
jozefgucci1
addikt
válasz
Intruder2k5 #17198 üzenetére
Hello a pontos tipusom .: TP Link WR741ND Ver.:4.22
Serial:12896602784
ezek vannak rajta remélem ez alapján be lehet azonosítani . Köszönöm.
-
csorba23
tag
válasz
Intruder2k5 #17174 üzenetére
Köszi!
Ez azt jelenti, hogy az Asus wlanját nem fogom tudni használni? Arra szükségem lenne.
Tomatoból mindegy, milyet? (természetesen az N12-höz valóra gondolok, csak nem tudom, több féle is van-e?)
A mostani firmware-t le tudom menteni, hogy később visszarakhassam, ha kell, vagy majd letöltöm valahonnan ha szükséges?Gubek-Einste:
A "LAN IP címének kiolvasása.(Pl. 191.168.0.1)" mihez kell? Ezt kell megadnom az ASUS router beállításakor?
Továbbá: erre még mindig nem tudom a választ: ha range extender-ként üzemel és ezáltal ugyanazt a wifi csatornát használja az Asus mint a Cisco, az normális? Nem zavarják egymást? Mert ugye ha pl. a szomszédom a 6-os wifi csatornát használja, akkor én értelemszerűen nem azt fogom választani.
-
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #17170 üzenetére
Köszi!
Felveszem vele a kapcsolatot. -
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #17168 üzenetére
Ha másik fülre mennék ez fogad (mindegyikben a systemen kívül):
This feature is not enabled.
This feature has not been enabled in your cable modem.Please contact your data services provider for more information about this feature and its availability on the network.
To exit this page, click on the "Back" button on your browser tool bar to return to the previous page or click on the "System" link above.
-
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #17166 üzenetére
Nem olyan rég épp ellenőrizték a TV miatt, akkor rendben volt, de megnéztem újra:
Receive Power Level 7.3 dBmV
Transmit Power Level 43.5 dBmVEzekkel lehet vajon gond? Nem tudom mik a megfelelő értékek. Viszont az a 30/3-as csoamgom lesz igen, amit említettél.
Azt, hogy a modem keresgél (régi modemem van) valahogy megtudhatom?
Valamint, amikor a TV-t állította a szerelő, azt mondta hogy akár le is cseréltethetném a modemet, mert szerinte is régi (bár jól működik), csak nem így "simán", mert hogy működik, de ha nagyon akarom végül is megoldhatom
Eddig hagytam. -
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #17164 üzenetére
Hajajj, sejtettem, hogy frissíteni jó lenne, de nem én tettem fel rá, így nem biztos, hogy megpróbálnám.
NV ram törlést hol csinálhatok?
A NET 25Mbit azt hiszem...hát a modem nem mai darab, de a szolgáltató megnézte s részükről (elmondásuk alapján) rendben. Illetve tényleg nem szakad a net s csak akkor van ha van nagyobb adatforgalom . -
jooker82
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17159 üzenetére
Ilyet nekem nem dobott fel. és nem kért jelszót. meg semmit.
viszont most az elsőn próbáltam ott kért,be is léptetett. wireless securiti nincs... csak 3 dolgot dobott fel a wireless alatt.
-
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #17155 üzenetére
A routerrel nem szakad meg a kapcsolat, először azt hittem az internet problémázik, de nem az (beszéltem a szolgáltatóval is).
A Conenction uptime nem nulláról kezdi a számlálást.
Ebből arra következtetek, hogy nem az internet szakad meg, csak a router nem "forgalmaz", nem tudom hogy fogalmazhatnám meg, nem megy a Skype, nem tudok megnyitni semmit a böngészőben, mindeközben a real time forgalomnál hirtelen vágással a nullára megy az adatforgalom görbéje (fel és letöltés egyaránt, LANon és WIFIn szintén), majd 10 másodperc s minden rendben.
UPC netem van, gondolom az DHCP.
A pontosabb verzió:Tomato Firmware 1.28.0000 MIPSR2-110 K26 USB AIO.
Így, hogy nincs érdemi adatforgalom, sem ftp-n se torrenten nem töltenek le, wifin sem csatlakozott senki, nem csinál ilyet. -
jooker82
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17156 üzenetére
köszi
még nem változtattam,vagyis most nincs is lejelszavazva.
a 3.-ra léptem be,de ott mire kattintsak?és az admint hova kell irni?
sorry,nekem kicsit magas. -
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #17148 üzenetére
Üdv!
Ez a Toamto van:Version 1.28 by shibby
Vezetéken ment a forgalom. Nem tudom, hogy valami beállítás okozhatta-e? Pedig a routeren real time-ban néztem, szóval ott minden látszódik, akármiről is megy gondolom. A media server és a file sharing,h ogy fut a háttérben, de nem csatlakozott hozzá semmi, azaz nem használják gondolom nem probléma. Annyi, hogy Transmission van a routeren, de azt is "csiga" tempóra teszem (50kbyte/sec) amikor játszom, skypeolok, de ha az asztali gépen megy letöltés még akkor is előfordul néha szakadás (5-10 másodperc erejéig). -
pety27
tag
válasz
Intruder2k5 #17150 üzenetére
Próbáltam már a restetet is természetesen ... Fw a legfrissebb van rajta pár napja telepítettem rá ... de az a baj h biztos h valami beállítási gond van, hiszen ha közvetlen a modemről kötöm rá a netet a gépre akkor gond nélkül van ...
-
pety27
tag
válasz
Intruder2k5 #17146 üzenetére
Igen sajnos, haverom valami olyasmit mondott h állítsam be h többszörös ip és mac címet tudjon küldeni a ruter,mert ez lehet a baja... de ezt hol találom meg ??
-
csixy
addikt
válasz
Intruder2k5 #17141 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Megpróbálom úgy ahogy mondod.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Intruder2k5 #17135 üzenetére
Köszi a választ.
Azt nem írtam, hogy a többi része működik, csak a wifi nem.
Már szétszedtem, a kondik épek. -
ad4m1337
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #17108 üzenetére
Nem volt könnyű, de végül sikerült visszahozni a routert!
-
Richi78
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #17072 üzenetére
Köszönöm szépen a múltkori segítséget a upc-s routerrel kapcsolatban!
-
varmi2
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17098 üzenetére
Íme egy kép. Ha ez nem jó, akkor mondjátok meg, hogy honnan kell a kép.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17096 üzenetére
Van androidra is ez a progi? Mert a wifis gép az egy androidos tablet.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17094 üzenetére
Nem tudom, a routerekhez nem értek, sajnos :-( . Mit állítsak, hova?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Intruder2k5 #17090 üzenetére
És lőn...
Sose gondoltam volna, hogy a hiba itt keresendő, köszönöm a tippet, bevált!
(Ez egyébként miért történhetett? És miért csak az imdb.com-ot érintette?)
-
Faterkam
addikt
válasz
Intruder2k5 #17083 üzenetére
Huh, ez az én szerencsém :/
Ha valami nem értelmes kérlek javíts ki, hátha másnak is segít!
Nagyon köszi, megpróbálom magyarítani, az angolom szegényes, (webfordítás):
Akik vissza akarják tenni a gyári firmvare-t a TP-Link, WR841 v8 webrevertfájl nélkül, itt van a megoldás (éppen sikeresen teszteltem azt a saját WR841n V8
1, Töltsd le a WinSCPet és Puttyt (ha Windowst használsz).
2, DD wrt-ön engedélyezd az SSh-t és Telnetet
3, Csatlakoztasd a géphez a routert a Lan kábelen
4, Tölsd le az eredeti firmvare-t a Tplink oldaláról és csomagold ki, nevezd át tplink.bin-re
5, Csatlakozz a WinSCP-vel a routerhez az SCP fájlprotokoll szerint
6, Másold át a gépről a /tmp könyvtárba a routeren.
7, Zárd be a WinSCP-t és indítsd el a Putty-t, és csatlakozz Telnet tipusú csatlakozással a routerhez
8, Amíg bejelentkezett útválasztótípus, add ki a következő parancsot: mtd -r write /tmp/tplink.bin linux
aztán EnterVárj egy ideig most. A Putty maga által be fog zárulni, most útválasztón fog diódákat megfigyelni. Végül egyszer pislogni fognak minden együtt, újraindítja.
A webböngészőn a 192.168.0.1-et nyitsd meg.Működni kell a gyári firmvare-nek
Keresőszavak: wr841n factory firmvare, DDwrt-ből visszaállítani az eredeti firmvere-t, ddwrt to factory firmvare wr841n
-
Faterkam
addikt
válasz
Intruder2k5 #17076 üzenetére
Tplink wr841N ver.8.4
Én barom meg a 7-est tettem fel, de 8-ast nem találtam a webrevert-ből
#17081) Gubek-Einste
A gond én vagyok, tudom, de nem találtam 8-ashoz, most húzhatom a nyakam a garnál. De nem tudom mit lehetne még csinálni, szerintem semmit -
Bozek
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17078 üzenetére
Ja, oké. Ezt nem tudtam. Akkor tényleg csak a szerviz maradt.
-
Faterkam
addikt
válasz
Intruder2k5 #17074 üzenetére
Remélem igazad lesz!!!!De amúgy hogy a rákba lehet visszatenni az eredetit, mert nekem nem jött össze
-
Richi78
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #17068 üzenetére
Arra gondolok hogy eddig T-s net volt egy modemmel amire rá volt kötve ez a Zyxel router, amiben be van állítva a NAT-ban az RDP FTP NAS -nak a portja, hogy távolról el tudjam érni a gépet, és a Nas-t is.
Az IP miatt volt beállítva a dyndns is rajta, hogy mindíg ugyanaz legyen a cím.Ezt szeretném használni a upc-s routerrel.
-
kuszal
tag
válasz
Intruder2k5 #17064 üzenetére
Tökéletes, készen is van. A gépet is visszatettem automatikus DNS felismerésre és így is tökéletesen működik, illetve a telefonok (Lumia 820 és 620) is hiba nélkül csatlakoznak a hálózatra.
Nagyon szépen köszönöm!
DE az azért érdekelne, hogy most ki is volt a hunyó ebben a történetben? Az UPC vagy az Asus?
-
kuszal
tag
válasz
Intruder2k5 #17046 üzenetére
Letöltöttem, majd router reset, majd belép a frissítés menüpontba, kitallóz a letöltött fájl, upload és jön egy hibaüzenet, hogy ez a firmware nem megfelelő...
-
MasterMark
titán
válasz
Intruder2k5 #17054 üzenetére
Rendben, azért köszi, akkor majd kérdezek ha aktuális lesz.
-
MasterMark
titán
válasz
Intruder2k5 #17052 üzenetére
Igen tudom ezért írtam ezt.
Nincs itt nálam, máshol van.
Akkor külön hálózat gondolom nem megoldható, de az IP-re net nem adás esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Háztartási gépek
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 1 / 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest