Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Sony WF-C510 - beérett a folytatás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Tetszik ez az irány, ami a várakozások alapján érkezni fog jövőre.
A forma már idén is megragadott, jó lesz, ha ennél marad a zászlóshajó. -
nagyúr
Szerintem jó gép lesz.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dnelb
veterán
Helyes, az s24u brutálisan sarkos és széles. Már csak a gagyi 200mp-es kamerát kéne dobniuk és betenni valami normális 48asat. Meg egy grain mentes kijelzőt is kérünk.
-
7Heads Drago
veterán
Sztem meg szar az írány. Minél kisebb a káva annál hamarabb sérül a kijelző, mivel ütődéskor nincs ami védje. De a user mindegy mit akar úgyis ránk van erőltetve. Nekem normális minöségi tokban is összetört egy telo kijelző, szerencsére csak pár hetes volt és cserélték, de nem a gyártón múlt sokkal inkább a telekomon. (úgy folyt meg a kijelző hogy a kereten semmilyen sérülés nem volt) Asztal magaságból landolt a járólapon az egyik élre érkezve.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Az akkumulátor mérete marad 5000 mAh, a készülék kompaktabb lesz a vékonyabb kialakítással, jól hangzik
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
aktív tag
válasz Luck Dragon #7 üzenetére
-
K0vasz
aktív tag
4 tizedmilliméter? amikor először meghallottam a híreket, hogy milyen "kecses" lesz, ennél azért többre számítottam. ráadásul a kameradudor lefaragása sokkal többet nyomna a latba mint ez, amit még akkor is alig vesz észre az ember, ha egymás mellé rakja a régi meg az új készüléket
-
dz1989
senior tag
Pár dltized. szerintem nem olyan hír ez. A minden kamera szenzorméretére és blend értékére leszek kíváncsi
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Tized mm-ekről beszélgetünk az S23 Ultrámhoz képest.
Most ettől le kéne mennem hídba vagy mivan?Jó lenne most már a töltési sebességgel is foglalkozni mert lassan a filléres Temu telefon is tudja a 100W-ot.
Macskura Samsung.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Lajmund
őstag
Karcsúsodjon csak. Amúgy pozitív hogy még igyis a kijelző nagyobb lesz.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
toronyhaz
aktív tag
Legyen már inkább 10mm és 7000mAh akku. A töltést már mondani sem merem
-
Ixion77
addikt
Részemről dobhatnák a tollat és lehetne kicsit vastag a telefon, cserébe 6000 mAh akkuért.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
joey04
titán
Inkább menne bele nagyobb telep, meg jobb kamerák.
-
dz1989
senior tag
válasz 7Heads Drago #11 üzenetére
Jogos kérdés. Félek hogy csak az utóbbi
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
petesejt
aktív tag
71-72 mm-es szélesség felett pont annyira lehet kecsességről beszélni, mint egy balettozó vízilónál....
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
SPEA
aktív tag
valahol valakinél, de nem stimmelnek a számok
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest