Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
Én most az ünnepi itthonlét alatt fedeztem fel xboxon.
Eddig nagyon tetszik.
Ami szimpatikus benne, hogy a pályák relatíve kicsik és mivel 4v4 így pörgős is a játékmenet, unatkozni nagoyn nincs idő. Az hogy megmaradnak a fegyverek megint egy olyan ötlet ami tetszik sok év counter-strike után is, nincsenek felesleges körök és időhúzás ill. nincs "akkora" tétje az első pisztolykörnek is hogy utána a 1-2 körig csak lövesse magát az ember hogy legyen már pénz a vásárlásra.
Az elején a lvl30 req a rankedhez nekem se tetszett, de miután 5ből legalább 1 de van mikor 2 meccsben is kilépnek a játékosok abszolút nem bánom, aki már veszi a fáradtságot hogy felhúzza a szintjét talán nem fog kilépni és szivatni a társait.
A választható karakterek mennyisége is elég szerintem, a rainbow sixben már túl soknak tartom a mennyiséget. Ami viszont nem tetszik, hogy relatíve drágák a roguek és nincs lehetőség kipróbálni őket még AI ellen se. A kiadó más játékában (Paladins) legalább a gyakorlás résznél kipróbálhatóak, hogy tudd fekszik e egyáltalán a játékmenet vele vagy sem. A kapott valuta is igen karcsú 1-1 meccs után a 200-300 mikor 15-20k egy feloldható karakter pláne ha még nem is jön be akkor eléggé szívás.
A vásárlás részemről meg nem opció, szintén az említett házon belüli játéknál úgy van kikalkulálva hogy "beszámítható" időn belül fel tudsz oldali új karaktert ill. ha neadjisten pénzért vennéd meg őket akkor abszolút nincsen túlárazva. (asszem most pl. 2k az hogy az összes hőst felold ami van és a következőket is megkapd) ezzel szemben itt 10kért is kapsz +6-ot és ugyanúgy a többiért farmolj sok 10 órát.
Ez csak azért probléma szerintem mert ha ennyire csapatorientált a játék és sok esetben meccseket tud eldönteni 1-1 rogue képessége akkor hamar hátrányba kerülhet a csapator ranked meccsen is. Utóbbiről nicns még tapasztalatom mert lvl20 körül járok.
Összességében:
Pro:
+ Kellően változatos Roguek, karakterek egyedi képességekkel, fegyverekkel
+ 4v4 csapatorientált játék
+ Mapok mérete, folyamatosan pörgős játékmenet
+ Játékmódok (3 db) kellően jól kitalált, a komolyabb bombástól a klasszikus lövöldéig
Kontra:
- Nem tudom szankcionálják e de sok a játékos aki kilép meccsek alatt (rankedban gondolom már nem)
- Roguek nem kipróbálhatóak és drágák a játékbeli valutáért
- A vásárolható csomagokat ugyan én nem veszem meg elvből, de azok is túlárazottak
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest