Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Mondjuk a csatlakozókkal valamiért szeretnek a gyártók spórolni (nem csak oled-nél, hanem általánosságban). Lehet, hogy a magas licenszdíj állhat a háttérben, vagy csak a fillérba**ás, nem tudom.
"Alapvetően a 300-500e ár még elfogadható afölött értelmetlenül drága" - ha 32"-ról beszélünk, akkor talán, ha 27-ről, akkor viszont szerintem 2-300k lehet a reális. A cikk tárgya olyan 340 körül lehet, de van már Samu 27" QD-OLED 320 környékén is. Én most lehet inkább azt venném, de amúgy jó lenne őket egymás mellett élőben is megnézni.
-
aginor
veterán
Szóval addig keresünk hibákat, hogy mindig legyen okod nem megvenni. Értem.
Amúgy az MLA 2.0 tűnik jónak, bár azt nem tudom, hogy az ekkora fényerő milyen hatással lesz az amúgy is kérdéses élettartamra.
Az olvashatóság pedig igazából inkább az MS sara (hardveresen csak a hagyományos pixelmintához való visszatérés lehet a megoldás, de akkor bukod az extra fehér pixeleket, és velük együtt a fényerőt is), mert lehetne vele kezdeni valamit, de pont annyira erőlteti magát, mit a HDR támogatással.
Amúgy jelenleg még kompromisszumosak ezek a monitorok, de pár generáció alatt remélhetőleg kinövi magát a dolog. -
aginor
veterán
"A Tv jó akkor ha kanapéba ülsz és olyan játékokkal játszasz, ami kontrollerrel való." - ezzel abszolút egyetéerk.
"kivárok hátha talán jövőre valamelyik gyártó meglépi" - már most "tele" van velük a piac. pl: LG új 32"-os modellje, Asus idei fényes 27"-os woled monitora.
-
Kobe
veterán
Az optimalis meret egy dolog, de en ugy latom a gyartok mostanaban nagyon forditva ulnek a lovon, foleg OLED temaban.
Egyreszt a vasarlok legtobbje ek 120-144Hz felett barmi tok folosleges, mert nincs ami kihajtsa, plane nem nativ 4K-ban.
A DLSS 3 meg oke hogy elorelepes, de meg mindig nem az igazi, vannak azert eszreveheto hibai.
Masreszt az igazan jo es fenyeros MLA paneleket a legritkabban rakjak a monitorokba
Harmadreszt az MLA hianya es az oled technika alaptajdonsagai miatt elegge megkerulhetetlen a tukrozodo felulet a monitoroknal is, szoval meg az sem erv
A 32:9 keparany produktivitasra rohadt jo, de jatekra sztem nem igazan, a sima 16:9 sokkal immerzivebb elmenyt nyujt ha megfelelo tavolsagrol nezed nagyobb meretben, legalabbis az ultra widescreennel mar elo tud jonni hogy oldalra latsz ugyan de alul felul mar a monitor szegelyet vagy a falat bamulodVagyis ha a gamerek legtobbjet megkerdezed, felajanlod nekik a valasztast, hogy nesze itt van 650-700K, vegyel belole egy 65-os 120Hzes MLA LG G3-at vagy egy 42-es 240 Hzes monitort, szerintem a legtobbjuk inkabb a G3 at valasztja, szimplan mert nagyobb fun kanapeba bezuztyanni es onnan csapatni.
Es ezt nem igazan ertik, vagy ugy vannak hogy hjdonsag, bizknyos funkcioja a haszontlan ujdonsag, de legalabb fizesse meg a palimadar
Ahhoz hogy epeszu alternativa legyen, a 42es meretben a C4 araval kene versenyeznie. Mindketto celeszkoz, csak epp a tv orany felol egyre szukebb a hatarmezsgye a ketto kozott -
Kobe
veterán
nem tudom, nekem ezek az oled monitorok nem tűnnek életképesnek semelyik méretben
42-45" közötti LG oled monitor 6-700K, ennyiért meg 65" G-szériás csúcstv-t kapértem, hogy más a technika, jobb gtg értékek és esetleg matt felület (bár ez pont nem az, és a matt felület az olednek úgy általában nem tesz jót a fényerő miatt), de nem hiszem hogy ez 2x szorzót megérne árban
Nem véletlenül használnak sokan inkább C szériás 42-es tv-t monitornak, mint 42-es monitort, 2x annyiért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- LEGO klub
- OTP Bank topic
- Xbox Classic / Xbox 360
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest