- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
200-300k
Van egy AOC agon Pro és egy LG monitor
Jellemző ár 27"-nál inkább a 300-350e ami rendben van.
Már bőven van 400e alatt is pár 34" uw monitor, tehát ha lassan is, de csökkennek az árak.
Jelenleg 34 uw-t használok jó pár éve, de kipróbálnék egy 32" 16:9 monitort is...
Ettől nagyobb méretben nekem nem kell, mert úgy se se látnám be kényelmesen. -
blountex
senior tag
Mondhatnám azt, hogy igen, de valójában nem.
Meg van az a pár paraméter ami ha számomra teljesül valamikor, akkor kifizetem az összeget érte, mert hosszútávra tervezek venni. Béta tesztelő pedig nem akarok lenni ilyen drága monitoroknál
Alapvetően a 300-500e ár még elfogadható afölött értelmetlenül drága...."Amúgy jelenleg még kompromisszumosak ezek a monitorok, de pár generáció alatt remélhetőleg kinövi magát a dolog."
Valahogy én is így látom ezt a helyzetet, még közel sem forrta ki magát úgy a dolog mint a Tvnél.
A helyzet az, hogy rég ki kellett volna jönniük már az OLED monitoroknak, csak gondolom nem tudtak még ilyen méretben gyártani..... De legalább már van a piacon egyre több és idővel csak jobb lesz. -
blountex
senior tag
Szerintem a DLSS/FSR sose lesz tökéletes.
Amúgy is az Raytracing miatt találták ezt ki, már akit érdekel ez a dolog, engem nem.
Én megvagyok nélküle, mindent natívan tolok képgenerálás nélkül hisz régen se létezett még is jól elvoltunk nélküle.A Tv jó akkor ha kanapéba ülsz és olyan játékokkal játszasz, ami kontrollerrel való.
Amint FPS/RTS címhez kell leülni ott már vannak bajok + alapvetően számomra túl nagy a Tv egy kényelmes böngészéshez vagy munkára, ennek ellenére lehet aki szereti.MLA-s monitor?
Na az jó lenne, akkor egy ilyet kivárok hátha talán jövőre valamelyik gyártó meglépi ha már Tv-nél már a második generációnál járunk LG téren.Tvből én egy G4 55" tervezek, nagyobb úgy se fér el nálam.
-
blountex
senior tag
Sokan várták a 32" méretet, mert monitorként ez az ideális.
A 27" sok esetben kicsi lehet már, de van akinek épp ez az ideális.Vannak akinek ettől nagyobb méret a jó 34-40 colig bezárólag de itt inkább 21:9 képarány a jellemző .
A 42" C szériás tévék bár tényleg jók, de 70cm-ről rohadt nagy....Ami tv-nél előny az a rohadt jó fényerő és a HDR megjelenítés.
Erre jelenleg egyik monitor sem képes ilyen szinten. -
blountex
senior tag
144hz már elég rég van, 2017es lg monitorom is tudja.
A 240hz a divat, de aki tovább akár menni van 360, 480as.
Azt mondom oké, talán a 240nek lehet értelme pörgős játékoknál már ami képes fixen kihajtani, de afelett minek?
Még sokszor a 120at is nehéz megtartani pl 4k vagy közeli felbontáson, pedig ez nem is egetrengető szám a Hz-ek csatájában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest