- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
válasz
VincentVG #43 üzenetére
Itt nem az a lényeg ugye, hogy 40-re lockolja az fps-t és kész, hanem a kijelző is 40 Hz-esként működik, villan is a kép egy tisztességeset, amikor átteszi. Erre rájön a vsync, és ha a Deck ereje megvan a 40 fps-hez, amit azért nem olyan nehéz összelőni a játékokkal, akkor gyakorlatilag vajsima lesz a kép. A játékok többségénél teljesen jó így (de ahogy írtam, nem mindnél, van, ahol kell a 60 vagy 90 fps).
És hogy miért? Mert a 40 fps a képkockagenerálás idejét tekintve félúton van a 30 és a 60 fps között:
The frame time for 40 FPS (2.5 ms per frame) is halfway between 30 FPS (3.3 ms) and 60 FPS (1.67 ms) but takes roughly 1/3 extra horsepower (it’s more complex than that of course). That’s why it’s such a sweet spot and seems a lot smoother than you expect just looking at the number.
-
Dester31
tag
válasz
VincentVG #26 üzenetére
Hagyjuk már ezt a bigott fps hajhászást. Egy 40 fps-re lockolt (és annyira is állított kijelző) folyamatosabbnak érződik, mint egy kicsit hullámzó 50-60 fps, bármilyen meglepő. Nem mondom, van olyan játék, ahol számít az fps (Ori, Pinball FX3, stb), de mondjuk egy Horizon Zero Dawn TÖKÉLETES 40 fps-sre lockolva a Steam Decken.
-
X2N
őstag
válasz
VincentVG #26 üzenetére
A handheld mindig is kompromisszum lesz, nekem PSP volt anno, arra amire kellett bőven jó volt, még sok is, Costum Firmware-el meg mint számítógép használhattad
Handheld-en én nem feltétlen AAA címekkel tolnám amúgy sem amihez kell bill+egér. Ha most handheld-et kellene vennem én a nintendo switch-el szemeznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android szakmai topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest