- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Én használtam az automata módot, jól el is volt vele nyáron, de az ősz közeledtével valamiért elkezdett 11 helyett reggel 8-kor nyírni amikor még vizes a fű az éjszakai locsolástól vagy a harmattól, ezért kézire visszaállítottam Szeptembertől. Augusztusban jött egy vakond azóta egyébként is egy meredek szopás az élete, szinte naponta elásta magát.Új füvesítés esetén a vakondháló plusz költsége robot mellett biztosan megéri.
Eső esetén elvileg beállíthatsz késlekedést, de a tapasztalat az, hogy az a nap kiesik (ami nem is baj, a fellazult talajon, vizes füvön könnyebben elakad és elássa magát. Vagy kikapcsolod az esőszenzort, és akkor mehet esőben is.[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
A kutya azért okosabb az "okosrobotnál". Ha közeledik a robot simán odébbáll a blöki. Nálunk 1x fordult elő, hogy a komondor annyira belefeledkezett a velőscsont elfogyasztásába, hogy a robot ráment a lábára, de annyira bent vág, hogy sérülés nem lett belőle. A komondor egyébként egy elég melák állat, simán nekibandukol a fának ha nem figyel. A puliknak közelébe nem jut a robot
-
soldier2
őstag
Worx L1000, kb 600nm-en kb egy hónapja megy, mióta a zóna határt finomhangoltam nem akadt el. 3 hét után kezdte tépni a füvet, pengét cseréltem (a régit megéleztem, legközelebb megy vissza), más baj nem volt. A GPS nyomkövető telepítésével szívtam, de csak a hiányos telepítési útmutató miatt. Öröm, boldogság
-
soldier2
őstag
Nálam tökéletesen működik. Nálad valami komolyabb gond lehet, ilyenkor jönne jól a hazai szerviz
. Hol vetted? Próbáltad gariztatni? Nálam 1 hét alatt annyi riasztás volt amit én mozgattam a takarításhoz, illetve amikor a kutya elhordozott egy nejlonzsákot és felcsavarta.
-
soldier2
őstag
A zónákat a vezérlődróttal kell körbehatárolni ami a töltő bázishoz csatlakozik. Egy udvaron így kialakíthatsz több zónát, de úgy nem működik, hogy átviszed a szomszédba füvet nyírni.
-
soldier2
őstag
Lassan összeáll a rendszer. A széleken még elakad néha, de egyszerű lesz javítani. Ma beszereltem a "find my Landroid" eszközt. Ha valaki használ ilyent, neki könnyen ment az aktiválás? Végigcsináltam a beszerelést az app utasításai szerint, kb 10 perc után működni is kezdett az app, működik a helymeghatározás is, de mégis "activate sim" hibaüzenetet kapok. Valakinek ötlete? Írtam a supportnak is, de hátha innen gyorsabban jön válasz?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
válasz
tannoyfan #775 üzenetére
Nem látható
Ma megjött az enyém is (L1000), gyorsan összedobtam a "zónát" a legkisebb részen amit majd nyírni fog. Maradt régebbről PetSafe kábel (kutya láthatatlan kerítés, vékonyabb kábel, 1 eres, de évek óta működik, többnyire a föld alatt) simán megy vele. Kis területen (kb 50 m2) bolyongott másfél órát, egyelőre tetszik, de több tapasztalat kell.
Tudja valaki, hogy a GPS vevő működik benne akkor is ha kiveszik az akkut? Mert ha nem akkor nem sok értelme van, ha viszont működik akku nélkül is pár napig akkor megéri megvenni). -
soldier2
őstag
A témában annyira kezdő vagyok, hogy a saját gépem csak jövő héten jön, szóval nem kell szentírásnak tekinteni amit írok. Meg eleve nem ebben a méretben kerestem. A Husqvarnának van 5000 nm-re való gépe ha jól rémlik, de úgy emlékszem 2 millió fölött. Azért keress rá, hátha.
-
soldier2
őstag
válasz
tannoyfan #761 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Tegnap este megrendeltem, PayPal ad némi védelmet, bár remélhetőleg nem lesz rá szükség. Szerettem volna mellé a GPS modult is (alkalmi enyveskezűek ellen talán ad valamennyi védelmet) de sajnos nem volt raktáron. A szállítás is jó árban van, ha megjön és beüzemelem még írok a tapasztalatokról.
-
soldier2
őstag
válasz
tannoyfan #750 üzenetére
Most akciós még olcsóbb is mint a Landroid igaz az installációs kit mellé plusszban megvehető, azzal már kicsit drágább. A szegély az ami a Landroid felé húzza a szívem, de he nincs szervíz itthon egyáltalán akkor alszok még rá párat. Köszönöm. Köszi a videó linket.
[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
Sziasztok.
Robotfűnyíró vásárlás előtt állva leszűkítettem a kört a Worx Landroidra (l1000) vagy a Husqvarna automowe-re (wr 310). A Worx szervízről viszont alig találni valamit (leginlább semmit). A garancia ideje alatt jobb a helyzet, de ha az lejár van magyarországi szerviz? Esetleg tapasztalat a szervízzel? Szimpatikusabb a Landroid a cserélhető akku és az állítólagos kisebb szegélytávolság miatt, de ha nincs szervíz akkor elgondolkodok az Automower-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gaming notebook topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...