- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Közben írtam a Gardenának és már válaszoltak is, nem is reméltem.
A töltőállomás elhelyezésénél fontos, hogy a vezetőszál mentén a közlekedési folyosó oldalon(Szembe állva a töltőállomással a vezetőszál bal oldala – narancssárgával jelöltem) a töltőállomás előtt min 1 m-ig biztosítsuk a 135 cm szabad területet, hogy a kalibrációt a készülék megfelelően el tudja végezni, illetve a vezetőszál a töltőállomás előtt min 1 m-es vonalon egyenes irányban fusson.
Így a másik, eredeti képen B-vel jelölt variációt javasolja kicsit eltolva. -
bobace
addikt
Na jó, akkor nem ásom le egyből a vezetőt, hanem eljátszok vele, hogy mit bír (elsőre egy 20-60cm bontással a 30-50 helyett), jobb ötletem nincs, főleg az alábbiak miatt:
Vicces ellentmondás nekem, hogy a telepítési videóban 60 centis folyosón is átvezette a vezetőt 40-20cm eloszlásban vagy 30-30-ban..
Illetve a használatiban is azt írja, hogy: Ha az átjáróban van telepítve vezetőhuzal, a határolóhuzaloknak legalább 60 cm/24 hüvelyk távolságra kell lenniük egymástól. Az ilyen átjárókban történő fűnyíráshoz használja a Folyosónyírás funkciót.
Ez a 60 centi a kalibráláshoz csak a vezeték elején (X méter?) kell, hogy meglegyen, és utána már nem érdekli? -
bobace
addikt
Hogy a 150-155 az faltól falig a hely.
Lejön belőle egyik oldalt 25 centi járda, másik oldalt 25 cm szegély. Szóval a füves rész 100 cm. 10-10 centit elhagyok a határolóval, hogy a széléig lenyírja, akkor marad 80 centi a két határoló között.
Ami 10-el kevesebb, mint a minimum, amit kér.
A kérdés, hogy van-e benne 10 cm játék. Mert azt írja, ha nincs meg a 60 centi, már a kalibrálás se megy végig.
Érdekes amúgy, mert külföldi telepítős Gardena videókban nem 30, hanem 20 cm a minimum távolság. -
bobace
addikt
Sziasztok!
Bepróbálkozom itt is, hátha tud valaki válaszolni.
Egy Gardena smart sileno 250 gépet telepítenék otthon a hétvégén, és gondolkozom, mi lenne az optimális vezetőszál elhelyezés, hogy a kép jobb alsó sarkában levő beugrást is nyírja (ha nincs ott vezetőszál, nem tudom direktben odaküldeni ugye). 1,55 méter a teljes szélesség, a valós szegélyek közötti távolság csak 1 méter.
Ezen A és B verzióban gondolkozom.Helyezhetem 'A' módon oda az állomást? Mert azt írja a kezelési útmutató, hogy 60 centimétert kell hagyni a bal oldalán a határolótól, de nem igazán jön ki a matek.Határoló 10 cm a szegélytől, onnan 30 cm a vezetőig, onnan 60 a másik határolóig és onnan 10 cm a szegélyig, az már 110 cm sajnos.Vagy lehet ott rögtön ilyen szűk folyosó vágást alkalmazni? Esetleg a vezető egyik oldalán legyen csak 20 és a másik oldalán 60 cm? Vagy 30 és 50 cm is elfogadható?Vagy B opció tud működni egy középre helyezett vezetőszállal, mint a folyosókban?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest