- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
burkolat1 #1307 üzenetére
Hetente lekaparom csak róla a rákeményedett réteget.
Élezni 4 hetente szoktam, de volt már, amikor elment 1,5 hónapot is.
Kábelnél működhet az is, amit mondasz. Egy eső után még könnyen is.
Esetleg sarokköszörűvel óvatosan, alacsonyabb fordulatra véve, kimarva a helyet a kábelnek. De ez veszélyes.
Én nem süllyesztettem be. Egy év alatt eltűnt a fűben. Már a pálcák sem látszanak. -
Keef_Lee
senior tag
válasz
burkolat1 #1287 üzenetére
A késélezés nálam kézi reszelővel működik és a 3. éve az első garnitúra van rajta, úgy hogy adtak hozzá még 2 garnitúrát pótban. Szerintem egyébként a furat mérete a lényeg és ha az stimmel, akkor bármilyen jó lenne hozzá. (De nekem nem is kell vennem majd.)
Átjárón úgy emlékszem, hogy megvan a telepítési rajzában, hogy miként kell átvezetni (nekem nem kellett). -
válasz
burkolat1 #1285 üzenetére
Hali,
1. Házilag én nem élezek, de vannak itt a topicban akik késélezővel néha átfutnak rajta. Nekem még nem kellett vennem, de hogy nézem 30€ egy 30 darabos készlet.
2. Lemértem, nálam 110cm a legkisebb ahol megfordul és biztonságosan mozog.
3. 12cm-ről nem tudok nyilatkozni, nálam 20cm-re van legkisebb távolság a szegélytől. Mivel a robot 38cm széles, így 16cm kell neki, szóval necces - olvasd el ezt a hsz-t #1282 insight kicsit lejjebb, pont erről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest