Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbnd-007
tag
válasz
Anaconda
üzenetére
Garis, de nem fogják elismerni, hogy ez hiba. Ma találtam egy diagramot egy német fórumon, amiből kiderül, hogy a Positec nem tud olyan fűnyírót gyártani, ami ne zabálná álltában az akkut. Merthogy a diagram egy drága Worx gépről származik. Látszik, hogy 8 órán belül akár háromszor is rá kell töltenie az akkura. Ehhez képest az én napi egy rátöltésem már egész jónak minősül.

Külön vicces a narancs vonal, ami az applikációban az akku feszültségét mutatja két különböző firmware verziónál. Látszik, hogy a userek sokat kérdeztek, mert látták, hogy folyton merülget a fűnyíró. Ezért az új update-ben, már nem mutatják, hogy mennyire merül.
Akartam kérdezni, hogy kivett akkuval tetted el télre, mielőtt az E3 hiba jelentkezett? Ha igen, kinézem belőlük, hogy valami mini akkuval táplált memóriában tettek el valami beállítást és az merül le a télen. Lehet, hogy jobb nem kivenni, inkább havonta egyszer rátölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest