Új hozzászólás Aktív témák

• insider1800
    újonc
    válasz rena üzenetére #127

Helló, én is pánikbetegségre szedtem először, a betegség elmúlt, utána 10 hónapig nem szedtem semmit, de jött egy nehéz időszak ami miatt hetekig nem tudtam aludni, ott volt a szekrényemben a régi rivó készletem amitől nem mertem megválni mert sejtettem hogy még a nehéz időkben jól jöhet, ez volt január közepén így lassan már 1 éve rivózok megint, nagyon körültekintően kell adagolni, mert tényleg hamar kialakul a tolerancia, én csak este használom alvászavar ellen, nappal elvagyok nélküle persze akkor is bennem van érzem is ha sokat nyomtam belőle előző este, igyekszem nem túllépni a napi 2-3 mg.-ot ezt úgy csinálom hogy ha felmegyek 3 mg-ra akkor lecsökkentem 1-re és nyomok mellé sedatif pc-t , ami nekem hat igaz hogy csak két alkalommal (van akinek elsőre se) második alkalom után emelem 2 mg-ra a rivót ilyenkor akár 2 hétig is elvagyok vele utána jön a 3 mg. és megint az e1 mg. sedatif pc-vel, van egy jokerem is a lorazepam, azt csak akkor veszem be ha semmi nem tud kiütni (már 3 hónapja nem kellett ), gyógyszerellenes voltam ,vagyok most is de ki kell pihennem magam valahogy a munkahelyemen több dologra kell figyeljek egyszerre és ezt fáradtan nem lehet csinálni.
    Alkoholt nem iszom, nem dohányzom , renszeresen járok konditerembe ,a rivó az egyetlen káros szenvedélyem.
    Rena neked azt tudom tanácsolni hogy hagyd abba a piálást ha kell kérj segítséget mert addig nem tudod csökkenteni a rivót, saját tapasztalatból mondom hogy ha rivózol akkor legalább este vedd be csak hogy tudjál aludni , ha reggel már azzal kezded a napot akkor estére brutál mennyiség kell hogy el tudj aludni.

Új hozzászólás Aktív témák