Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rena

újonc

Sziasztok!

Én 2008-ban kezdtem először szedni a rivotrilt, elég durva pánikbetegségre. Napi 3x1, a fehérkéből persze, plusz cipralex. Persze első nap napokban faltól falig billegtem ha bevettem, és nem az ágyban ütött be a cucc.... Aztán szépen megszoktam, de kb 1 év után simán letettem.
    Sajnos okosan 2010 körül tútoltam az edzés előtti zsírégetőt, beütött a pánik, mentőt kellett hívni a terembe.
    Azóta megint szedem, voltak kisebb megcsúszásaim, de átlagban reggel fél este fél elég volt, volt hogy az sem kellett.
    Február óta egyre jobban rászoktam a ricsire, depressziós lettem, összejött minden, aminek nem kellett volna. Volt hogy 10 napra kifeküdtem, napi 8 ricsi, 4-5 üveg bor, 4-5 sör. Csak aludni szerettem volna. Aztán felálltam, és csökkent az adag napi 3x1-re, és egy üveg borra.
    Másfél hónapja ismét sikeres voltam, egy kisebb trauma után, ujra csak aludni szerettem volna... Megölt a napi 10-12 ricsi (24 mg), plusz szintén a piamennyiség, a végén vodkával... Ennek a vége az lett, hogy egy keddi napon abbahagytam a szedését, 2 üveg bor lett. Még első pár nap mozogtam, szombatra viszont teljes delirium ütött be. Ha nincs ott a párom sztem nem vagyok már. Hallucinálás, epilepsziás roham, ájulás, felakadt szem, légzéskihgyás, minden volt. Persze durva hasnyálmiriggyulladás, májnagyobbodás, vérszegénység...
    Mentő, 2 hét Nyírő, 2 nap a zárton. Utána kiraktak, hogy ugye mar járkálok, akkor jól vagyok. :C
    Jól voltam 2 hétig, most 6 napig megint napi 12 ricsi, és a szokásos bormennyiség ment,5 üveg lazán.
    Mivel a pszihiáterem simán írja ki 2-300 darabjával a gyogyszert, ugy h tudja h iszok, hát...
    Viszont most nagyon határozott vagyok, 2 napja levittem 7-re a ricsit, csökkentem a bort is.
    Egyenlőre 3 óránként kelek, akkor beveszem az adagom, majd 3 óra múlva visszaalszom..
    Szeretném végre mid2 szert letenni.
    Sok volt az a 6 nap, vagy még innen vissza tudok lépni fokozatosan?
    És valakinek tapasztalat, aki hasonló cipőben járt? :W
    Tudom, én csináltam magamnak, de bármilyen építő jellegű választ megöszönök.
    A határozottság már megvan, nagyon meg, nem akarok még meghalni. :Y
    Köszönöm ha végigolvastátok, nem lett rövid, tudom. Üdv

Új hozzászólás Aktív témák