- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
válasz
N.YCityBoy #42 üzenetére
Én is vegére értem a játéknak best ending.
Megtanultam miután a japán csaszart megöltem. Jobban jártam volna ha életben hagyom.Spoiler
A vége tetszett a csempészből amerikai diplomata.
Francia barátaim és más barátaim hajóztak vissza az Usába japánok is mentek.Mindenkit életben hagytam a császár lefejezése után.
Ami nem ment Ryonin legyőzése meg a loyality friend küldetés hiába vettem vissza dawnra, mintha veteránon nyomná őket a játék.
A trófeák 31/51.
Remélem ha lesz Nioh 3, kapunk a Team Ninjától egy Rise of the Roninhoz hasonló játékot választható nehézséggel.
Le a kalappal előttük a Nioh 1,2 miatt is.
Látszik hogy a harcaival foglalkozók a ninjutsu és a szanurájkardvívas szakemberei is.
Nem az eszetlen csapkodás mint mas soulslike játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged