- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Netfone
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyogyito
csendes tag
Sziasztok!
Sokan hiányolják, hogy miért nincs offical Rift oldal, és hogy amik vannak, azok nem pörögnek. Nincsenek fordítások stb. Nekik írnék pár sort, azért, hogy megvédjem azok becsületét, akik a saját idejüket áldozzák arra, hogy egy-egy oldalt, blogot üzemeltessenek.
Ha valaki azt gondolja, hogy egy blog készítése, fenntartása nem kerül semmibe, az téved. Sokkal több munka van benne, mint azt gondolnátok. Tőlem többen kérdezték, hogy miért nem web site-ot csináltam, és hogy lesznek-e fordítások, lesz e Telarapedia stb. Azért kezdtem blogot, mert úgy érzem, erre van időm. Fentebb Wolverine leírta a lényeget egy fan site-ról, nem ismétlem. Amikor kevéske időm engedi, írok a fontos dolgokról. Ennek ellenére nem magamnak, hanem nektek írom a blogomat ( amit hála istennek egyre többen olvasnak, és ugyan fentebb írták, hogy nem pörög, ez szerencsére nem így van ). Bár nem terveztem, de elkezdtem felkarolni a magyar közösséget, jelenleg is egyeztetek a guildek vezetőivel, hogy indulás után mely szervereket tegyük magyarok számára ajánlott shardokká és dolgozom fordításokon is. Azonban mindehhez idő kell ( főleg mert egyedül csinálom ). Példaként hoztátok fel Menorel remekművét, a Variance blogot. Azt azonban nem árt tudni, hogy Menorel-en kívül még sokak munkája fekszik abban a remek ( számomra is példaértékű ) blogban. A Variance egyben válasz is egy kérdésre: egy blog is lehet fan site. Mindez nem csak a készítőn, de az olvasókon is múlik.
Hát én most ezen dolgozom. Remélem, a jövőben is sokan olvassák a blogom, és remélem, sikerül betöltenem az űrt, amit egy magyar fan site hiánya okoz.Köszönöm, hogy elolvastad.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Interactive Brokers társalgó
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Subaru topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest