Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Egy óra, két rendszer
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
Rászántam magam hogy beüzemeljem a TVStyle plugint, mert mégis cak faszábban néz ki a dolog azzal, de miután beállítom a plugint hogy melyik mod használja (pl. CTDP2005,MMG07) először elindul normálisan, de(!) másodjára már nem hajlandó elindulni egyik mod sem,: rFactor.exe leállt a windows megkérdezi Bill Gatest, hogy miért ilyen oprendszert csináltatott.... (na jó befejezem az ironizlást
) .Szóval ha letörlöm/uninstall a plugint akkor utána megint jó, újratelepítem, beállítom a modokat, elindul a game, majd megint másodjára már nem hajlandó elindulni... mi lehet a baj? Mondjuk nem halok bele ha nem lesz tvstyle csak azé' mégis miért csinálhatja ezt
?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) .Szóval ha letörlöm/uninstall a plugint akkor utána megint jó, újratelepítem, beállítom a modokat, elindul a game, majd megint másodjára már nem hajlandó elindulni... mi lehet a baj? Mondjuk nem halok bele ha nem lesz tvstyle csak azé' mégis miért csinálhatja ezt
?